Σάββας Πούμπουρας: Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο που ανέβασε στα social media
15:30 - 04/05/2021
Ο Σάββας Πούμπουρας ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο μιλούσε υπέρ της “δωρεάν εργασίας”, σε […]
The post Σάββας Πούμπουρας: Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο που ανέβασε στα social media appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Σάββας Πούμπουρας ζητά συγγνώμη για το βίντεο περί «δωρεάν εργασίας»
Το βίντεο δημιούργησε σάλο και χιλιάδες αρνητικά σχόλια και έτσι ο παρουσιαστής υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη και να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε
Διαβάστε το στο Σάββας Πούμπουρας: «Απάντησε» στις επικρίσεις που δέχεται
Σήμερα επανήλθε με νέο ποστ-απάντηση και ανέβασε ένα βίντεο του Κάνιε Γουέστ. Δείτε το Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη “Don’t imitate.. Innovate.” (@savas_poumpouras)
Διαβάστε το στο thecaller.grΣάββας Πούμπουρας: Οι αντιδράσεις για τη «δωρεάν» εργασία και η συγγνώμη
Αντιδράσεις προκάλεσε μία ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα στα social media, όπου σχολίαζε τις εργασιακές συνθήκες.
Διαβάστε το στο real.grΟ Σάββας Πούμπουρας ζητά συγγνώμη για το βίντεο περί «δωρεάν εργασίας»
Συγγνώμη ζητά ο Σάββας Πούμπουρας μετά τον σάλο που δημιούργησε το βίντεο στο οποίο μιλά για «δωρεάν εργασία» και δίνει τη δική του οπτική για τα όσα είπε.Τον γύρο των social media και των διαδικτυακών ΜΜΕ έκανε τις τελευταίες μέρες ένα βίντεο του Σάββα Πούμπουρα στο οποίο ακούγεται να μιλά για «δωρεάν εργασία». Το βίντεο δημιούργησε σάλο και χιλιάδες αρνητικά σχόλια και έτσι ο παρουσιαστής υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη και να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε.
«Φίλοι μου, γεια σας. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου οπτική για το βίντεο που ανέβασα στις 17 Απριλίου στο Instagram. Θέλω να σας μιλήσω για το γιατί της δικής μου προσπάθειας, γιατί κάνω τις ημέρες καριέρας, γιατί θέλω να βοηθήσω νέ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΟ Σάββας Πούμπουρας ζητά συγγνώμη για το βίντεο περί «δωρεάν εργασίας»
Το βίντεο δημιούργησε σάλο και χιλιάδες αρνητικά σχόλια και έτσι ο παρουσιαστής υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη και να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε.
Διαβάστε το στο to10.grΟ Σάββας Πούμπουρας ζητά συγγνώμη για το βίντεο περί «δωρεάν εργασίας»
Το βίντεο δημιούργησε σάλο και χιλιάδες αρνητικά σχόλια και έτσι ο παρουσιαστής υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη και να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε
Διαβάστε το στο patrasevents.gr