Βίκυ Καγιά: «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να αποχωριστώ το GNTM»

12:44 - 05/05/2021

Η Βίκυ Καγιά, μετά την ανακοίνωση πως αποχωρεί από το GNTM και αναλαμβάνει το Dancing With The Stars, μίλησε Στη […] The post Βίκυ Καγιά: «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να αποχωριστώ το GNTM» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Καγιά: Γι’ αυτό αποφάσισα να αποχωρήσω από το GNTM

Βίκυ Καγιά: «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να αποχωριστώ το GNTM, για το οποίο έχω πονέσει, το αγαπάω κι έχω δουλέψει πολύ σκληρά», σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Διαβάστε το στο

Βίκυ Καγιά: Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω το GNTM, έγιναν πάρα πολλές συζητήσεις

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Μιλάμε για μια δημιουργική προσπάθεια, ένα οικογενειακό πρόγραμμα που χαρίζει μόνο χαρά και χαμόγελα. Ανυπομονώ για το νέο μου πόστο» είπε η Βίκυ Καγιά αναφερόμενη στην παρουσίαση του Dancing With The Stars που θα παρουσιάσει και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι σίγουρα θα πρέπει να χορέψω λίγο. Θα γίνει μια υπερπαραγωγή άλλης εποχής, τα […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εξομολόγηση Βίκυς Καγιά: «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να αποχωριστώ το GNTM»

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Μιλάμε για μια δημιουργική προσπάθεια, ένα οικογενειακό πρόγραμμα που χαρίζει μόνο χαρά και χαμόγελα. Ανυπομονώ για το νέο μου πόστο. Ξέρω ότι σίγουρα θα πρέπει να χορέψω λίγο. Θα γίνει μια υπερπαραγωγή άλλης εποχής, τα κοστούμια θα γίνουν σε συνεργασία με το BBC, θα είναι ένα υπερθέαμα που όμοιό του δεν θα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βίκυ Καγιά: Ήταν δύσκολο να αποχωριστώ το GNTM

Η Βίκυ Καγιά, μετά την ανακοίνωση πως αποχωρεί από το GNTM και αναλαμβάνει το Dancing With The Stars, μίλησε Στη φωλιά των Κου Κου και εξήγησε στο πώς έφτασε σε αυτή την απόφαση. «Είμαι πολύ χαρούμενη. Μιλάμε για μια δημιουργική προσπάθεια, ένα οικογενειακό πρόγραμμα που χαρίζει μόνο χαρά και χαμόγελα. Ανυπομονώ για το νέο μου […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Βίκυ Καγιά: "Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να αποχωριστώ το GNTM"

"Tο αγαπάω κι έχω δουλέψει πολύ σκληρά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο