Αιγαίο: Τουρκικές ακταιωροί παρενόχλησαν με επικίνδυνους ελιγμούς σκάφη της FRONTEX

13:16 - 05/05/2021

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τα δύο περιστατικά τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο. The post Αιγαίο: Τουρκικές ακταιωροί παρενόχλησαν με επικίνδυνους ελιγμούς σκάφη της FRONTEX appeared first on OnAlert.

Διαβάστε Περισσότερα στο onalert.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνεχίζονται οι προκλήσεις στο Αιγαίο: Τουρκικές ακταιωροί παρενόχλησαν σκάφη της Frontex

Νέα περιστατικά τουρκικής προκλητικότητας έλαβαν χώρα στο Αιγαίο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η «Καθημερινή», σύμφωνα με την οποία σκάφη του τουρκικού Λιμενικού πραγματοποίησαν επικίνδυνους ελιγμούς σε σκάφη της FRONTEX ανοιχτά της Χίου πριν από λίγες ημέρες. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για δύο περιστατικά που σημειώθηκαν τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 ... Περισσότερα To άρθρο Συνεχίζονται οι προκλήσεις στο Αιγαίο: Τουρκικές ακταιωροί παρενόχλησαν σκάφη της Frontex δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Αιγαίο: Τουρκικές ακταιωροί παρενόχλησαν με ελιγμούς σκάφη της FRONTEX

Νέα περιστατικά τουρκικής προκλητικότητας εκτυλίχθηκαν στο Αιγαίο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η «Καθημερινή», σύμφωνα με την οποία σκάφη του... The post Αιγαίο: Τουρκικές ακταιωροί παρενόχλησαν με ελιγμούς σκάφη της FRONTEX appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onalert.gr

Ζελένσκι: Παραγωγικές οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ – Κομβική η πρόθεση της Ρωσίας να τερματίσει τον πόλεμο

«Βόμβα» Μακρόν με PANG: Αεροπλανοφόρο νέας γενιάς αποκτάει η Γαλλία – Σε υπηρεσία το 2038 [vid]

Η Ουκρανία καταγγέλλει τη Ρωσία ότι αιχμαλώτισε και απήγαγε 50 αμάχους από την περιφέρεια Σούμι

Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέα φονική επίθεση στον Λίβανο: «Στοχεύουμε δυνάμεις της Χεζμπολάχ»

Σαν σήμερα: Το 1942 μεγάλη αντικατοχική διαδήλωση λαμβάνει χώρα στην Αθήνα

Καιρός σήμερα: Παραμένει βροχερό το σκηνικό με πτώση της θερμοκρασίας – Δείτε αναλυτικά