“Πράσινο φως” για επαναλειτουργία Φροντιστηρίων για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου και ΚΞΓ για τη προετοιμασία εξετάσεων
18:46 - 05/05/2021
Τη δια ζώσης επαναλειτουργία των Φροντιστηρίων από τις 10 Μαίου, για τους μαθητές της Γ Λυκείου που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές καθώς και των Κέντρων Ξένων Γλωσσών για τη προετοιμασία των εξετάσεων, αποφάσισε , σύμφωνα με πληροφορίες, η Κυβέρνηση, μετά από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Ειδικών του υπουργείου Υγείας.
Υπενθυμίζεται επίσης, ότι:
Στις 10 Μαΐου επιστρέφουν στις τάξεις τους όλοι οι μαθητές της Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης με δήλωση αυτοδιαγνωστικού τεστ, παράλληλα με τα ισχύοντα προληπτικά μέτρα. Πληροφορίες στο self-testing.gov.gr.
Το σχολικό έτος παρατείνεται έως και την Παρασκευή 25 Ιουνίου για τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά και την Παρασκευή 11 Ιουνίου για τα Γυ
Διαβάστε Περισσότερα στο esos.gr