«Βόμβα» Γερουλάνου! «Είμαι έτοιμος να συνομιλήσω με τον Τσίπρα!»

13:43 - 08/12/2019

Λίγες μόλις μέρες μετά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και τη ρήξη των σχέσεων του με την Φώφη Γεννηματά, ο Παύλος Γερουλάνος δηλώνει έτοιμος να συνομιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ έριξε και «ρουκέτες» κατά της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, λέγοντας ότι οι ηγεσίες οι οποίες δεν παίρνουν τα μηνύματα, τα παίρνουν μια και καλή και απότομα. […] The post «Βόμβα» Γερουλάνου! «Είμαι έτοιμος να συνομιλήσω με τον Τσίπρα!» appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βόμβα Γερουλάνου: «Είμαι ανοιχτός να μιλήσω με Τσίπρα». Τι είπε για ΣΥΡΙΖΑ, κλαίει η Φώφη

Τι αποκάλυψε για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Γερουλάνος; Λίγες μέρες μετά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και τη ρηξη των σχέσεων του με την Φώφη Γεννηματά, ο Παύλος Γερουλάνος αιφνιδιάζει δηλώνοντας ότι είναι έτοιμος να συνομιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα. Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1, ο κ. Γερουλάνος έριξε και ρουκέτες κατά της κ. Γεννηματά, […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Βόμβα Γερουλάνου: «Είμαι ανοιχτός να μιλήσω με Τσίπρα». Τι είπε για ΣΥΡΙΖΑ, κλαίει η Φώφη.

Διαβάστε το στο fimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας