Συγκλονίζει ο σύζυγος της 44χρονης: Ήταν υγιέστατη – Μακάρι να μην πέθανε από το AstraZeneca (βίντεο)

08:20 - 06/05/2021

Ο Κώστας Γκουγκουλιάνης, σύζυγος της 44χρονης που πέθανε ύστερα από τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca μίλησε στην «Ωρα Ελλάδος» για το τραγικό συμβάν. Δεν έχει διακριβωθεί αν η γυναίκα κατέληξε από το εμβόλιο, όμως ο κ. Γκουγκουλιάνης εξαπολύει δριμύ κατηγορώ και ζητά απαντήσεις και αλήθειες. «Το κάνω για να μην φύγει άλλη κοπέλα σαν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 44χρονης από τη Χαλάστρα: Δεν είμαι αρνητής – Μακάρι η γυναίκα μου να μην πέθανε από το εμβόλιο

«Θέλω να μην κουκουλωθεί το θέμα. Αν έφυγε από το εμβόλιο, ας έφυγε από το εμβόλιο, αλλά να το σταματήσει η κυβέρνηση»

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”