Κορονοϊός: Στον εισαγγελέα στέλνει ο Μητροπολίτης Δράμας τους αρνητές ιερείς

09:00 - 06/05/2021

Ο Μητροπολίτης Δράμας, Παύλος, είναι αποφασισμένος να στείλει στον εισαγγελέα όσους ιερείς παρουσιάζουν άρνηση συμμόρφωσης με τις οδηγίες κατά του…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δράμα: Στον εισαγγελέα προσφεύγει ο μητροπολίτης Παύλος για την «ανταρσία» ιερέων του το Πάσχα

«Αισθάνομαι βάρος εις στη συνείδησή μου και δεν θέλω έμμεσα να είμαι υπεύθυνος ασθένειας ή πολύ περισσότερο θανάτου», είπε μετά τον εμβολιασμό του

Διαβάστε το στο

Δράμα: Στον εισαγγελέα ο μητροπολίτης για την «ανταρσία» ιερέων την περίοδο του Πάσχα

Την πρόθεσή του να μεταβεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας προκειμένου να αναφερθεί σε ενέργειες ιερέων που έθεσαν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία την περίοδο του Πάσχα, εξέφρασε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, σε δηλώσεις που έκανε κατά την έξοδό του από το εμβολιαστικό κέντρο

Διαβάστε το στο

Στον εισαγγελέα ο μητροπολίτης Δράμας για την ανταρσία ιερέων τις γιορτές του Πάσχα

Την πρόθεσή του να μεταβεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας προκειμένου να αναφερθεί σε ενέργειες ιερέων που έθεσαν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία την περίοδο του Πάσχα, εξέφρασε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, σε δηλώσεις που έκανε κατά την έξοδό του από το εμβολιαστικό κέντρο

Διαβάστε το στο tanea.gr

Στον εισαγγελέα στέλνει ο μητροπολίτης Δράμας τους «αντάρτες» ιερείς του Πάσχα

Την πρόθεσή του να μεταβεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας προκειμένου να αναφερθεί σε ενέργειες ιερέων που έθεσαν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία την περίοδο του Πάσχα, εξέφρασε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, σε δηλώσεις που έκανε κατά την έξοδό του από το εμβολιαστικό κέντρο. Ο ποιμενάρχης της ακριτικής πόλης... The post Στον εισαγγελέα στέλνει ο μητροπολίτης Δράμας τους «αντάρτες» ιερείς του Πάσχα appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Στον εισαγγελέα θα προσφύγει ο μητροπολίτης Δράμας για την «ανταρσία» ιερέων του την περίοδο του Πάσχα

Ο ποιμενάρχης της ακριτικής πόλης εμβολιάστηκε στο κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας και στις δηλώσεις του αρχικά τόνισε πως δεν είχε σκοπό να δημοσιοποιήσει τον εμβολιασμό του, ωστόσο αποφάσισε να το πράξει, γιατί όπως τόνισε χαρακτηριστικά «αισθάνομαι βάρος εις στη συνείδησή μου και δεν θέλω έμμεσα να είμαι υπεύθυνος ασθένειας ή πολύ περισσότερο θανάτου για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στον εισαγγελέα θα προσφύγει ο μητροπολίτης Δράμας για την «ανταρσία» ιερέων του την περίοδο του Πάσχα

Την πρόθεσή του να μεταβεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας προκειμένου να αναφερθεί σε ενέργειες ιερέων που έθεσαν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία την περίοδο του Πάσχα, εξέφρασε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Δράμας κ ...

Διαβάστε το στο real.gr

Στον εισαγγελέα ο μητροπολίτης Δράμας για τους «αντάρτες» ιερείς του Πάσχα

Την πρόθεσή του να μεταβεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας προκειμένου να αναφερθεί σε ενέργειες ιερέων που έθεσαν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία την περίοδο του Πάσχα, εξέφρασε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, σε δηλώσεις που έκανε κατά την έξοδό του από το εμβολιαστικό κέντρο. Το άρθρο Στον εισαγγελέα ο μητροπολίτης Δράμας για τους «αντάρτες» ιερείς του Πάσχα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Δράμα: Στον εισαγγελέα προσφεύγει ο μητροπολίτης Παύλος για την «ανταρσία» ιερέων του το Πάσχα

«Αισθάνομαι βάρος εις στη συνείδησή μου και δεν θέλω έμμεσα να είμαι υπεύθυνος ασθένειας ή πολύ περισσότερο θανάτου», είπε μετά τον εμβολιασμό του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Την πρόθεσή του να μεταβεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας προκειμένου να αναφερθεί σε ενέργειες ιερέων που έθεσαν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία την περίοδο του Πάσχα, εξέφρασε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, σε δηλώσεις που έκανε κατά την έξοδό του από το εμβολιαστικό κέντρο. Ο ποιμενάρχης της ακριτικής πόλης εμβολιάστηκε στο κέντρο του Γενικού ... The post Στον εισαγγελέα θα προσφύγει ο μητροπολίτης Δράμας για την «ανταρσία» ιερέων του την περίοδο του Πάσχα appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες