Εστίαση: Ξεκινά το πρόγραμμα στήριξης με ποσά έως 100.000 ευρώ

10:00 - 06/05/2021

Πρόκειται για το πλαίσιο ενίσχυσης της εστίασης που ανακοινώθηκε στις αρχές Απριλίου, το οποίο θα έχει προϋπολογισμό περί τα 330 εκατ. ευρώ, στοχεύοντας να δώσει κεφάλαια κίνησης στις επιχειρήσεις, για τους 2 με 3 πρώτους μήνες λειτουργίας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλατφόρμα για το πρόγραμμα στήριξης της εστίασης -που από τις πρώτες ημέρες επαναλειτουργίας […] The post Εστίαση: Ξεκινά το πρόγραμμα στήριξης με ποσά έως 100.000 ευρώ appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-dimosio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εστίαση: Την επόμενη Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα για στήριξη επιχειρήσεων έως 100.000 ευρώ

Με βάση τους υπολογισμούς της κυβέρνησης περίπου 34.000 από τις 77.000 επιχειρήσεις του κλάδου θα ωφεληθούν.

Διαβάστε το στο

Εστίαση: Ξεκινά το πρόγραμμα στήριξης με ποσά έως 100.000 ευρώ -Οι δικαιούχοι και τα 5 κριτήρια

Θέμα ημερών αποτελεί η εκκίνηση του προγράμματος στήριξης του κλάδου της εστίασης. Πρόκειται για το πλαίσιο ενίσχυσης της εστίασης που ανακοινώθηκε στις αρχές Απριλίου, το οποίο θα έχει προϋπολογισμό περί τα 330 εκατ. ευρώ, στοχεύοντας να δώσει κεφάλαια κίνησης στις επιχειρήσεις, για τους 2 με 3 πρώτους μήνες λειτουργίας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλατφόρμα […] The post Εστίαση: Ξεκινά το πρόγραμμα στήριξης με ποσά έως 100.000 ευρώ -Οι δικαιούχοι και τα 5 κριτήρια appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ξεκινά το πρόγραμμα στήριξης της εστίασης με ποσά έως 100.000 ευρώ: Οι δικαιούχοι και τα πέντε κριτήρια

Θέμα ημερών αποτελεί η εκκίνηση του προγράμματος στήριξης του κλάδου

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

ΟΑΕΔ: Ξεκινά νέο πρόγραμμα για ανέργους 18-29 ετών

ΟΑΕΔ: Την ερχόμενη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 και ώρα 13:00, ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων χρηματοδότησης για το νέο «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στις γυναίκες».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Εστίαση: Ξεκινά το πρόγραμμα στήριξης με ποσά έως 100.000 ευρώ -Οι δικαιούχοι και τα 5 κριτήρια

Θέμα ημερών αποτελεί η εκκίνηση του προγράμματος στήριξης του κλάδου της εστίασης. Πρόκειται για το πλαίσιο ενίσχυσης της εστίασης που ανακοινώθηκε στις αρχές Απριλίου, το οποίο θα έχει προϋπολογισμό περί τα 330 εκατ. ευρώ, στοχεύοντας να δώσει κεφάλαια κίνησης στις επιχειρήσεις, για τους 2 με 3 πρώτους μήνες λειτουργίας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλατφόρμα ... The post Εστίαση: Ξεκινά το πρόγραμμα στήριξης με ποσά έως 100.000 ευρώ -Οι δικαιούχοι και τα 5 κριτήρια appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-dimosio.gr

Οριστικά αποτελέσματα για την εισαγωγή καταρτιζομένων στη Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ

Μνημόνιο Συνεργασίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Κοινωφελής εργασία: Ολη η πρόσκληση και οι θέσεις για 2.260 θέσεις σε 2 υπουργεία

Fulbright: Υποτροφίες για σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες

Εξοικονομώ για επιχειρήσεις: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 500.000 ευρώ

Επιστρέφει ο Δακτύλιος – Ποια αυτοκίνητα κυκλοφορούν ελεύθερα – Πώς εκδίδω αδεια κυκλοφορίας