Masterchef: «Αποκαλυπτική» η Μαρία Λαζαρίδου – «Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες» (ΒΙΝΤΕΟ)
13:48 - 06/05/2021
Η Μαρία απάντησε σε ερωτήσεις διαδικτυακών της ακολούθων στο Instagram χθες το βράδυ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, κάνοντας coming out ως bi. Σχετικά με το πρόσφατο δημόσιο coming out της, η ίδια δήλωσε: “Εγώ νομίζω το πρώτη φορά το είπα στους γονείς μου 15 χρονών. Δε ξέρω αν με […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Λαζαρίδου - MasterChef: Μου αρέσουν και οι άνδρες και οι γυναίκες
Η 23χρονη Μαρία Λαζαρίδου που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο, από τη συμμετοχή της στον φετινό, πέμπτο κύκλο του MasterChef, απάντησε χθες το βράδυ σε ερωτήσεις των ακολούθων της, μιλώντας ανοικτά για την σεξουαλικότητά της.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ Μαρία Λαζαρίδου του MasterChef αποκαλύπτει: “Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες”
Η πρώην παίκτρια του MasterChef 5, Μαρία Λαζαρίδου απάντησε σε ερωτήσεις διαδικτυακών της ακολούθων στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης (5/5) και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, κάνοντας coming out ως bi. Η 23χρονη, που αποχώρησε μέσα σε κλίμα συγκίνησης από τον φετινό κύκλο του MasterChef, λίγες μέρες μετά την έξοδό […]
Διαβάστε το στο irafina.grMasterChef 5 – Μαρία Λαζαρίδου: “Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες”
Η πρώην παίκτρια του MasterChef 5, Μαρία Λαζαρίδου απάντησε σε ερωτήσεις διαδικτυακών της ακολούθων στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης (5/5) και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, κάνοντας coming out ως bi. Η 23χρονη, που αποχώρησε μέσα σε κλίμα συγκίνησης από τον φετινό κύκλο του MasterChef, λίγες μέρες μετά την έξοδό […]
Διαβάστε το στο dete.grΜαρία Λαζαρίδου: “Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες”
Μαρία Λαζαρίδου: “Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες” “Πρώτη φορά το είπα στους γονείς μου 15 χρονών. Δε ξέρω αν με πίστεψαν ή όχι”, είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του MasterChef 5, Μαρία Λαζαρίδου. Η πρώην παίκτρια του MasterChef 5, Μαρία Λαζαρίδου απάντησε σε ερωτήσεις διαδικτυακών της ακολούθων στο Instagram το βράδυ […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grMasterchef: «Αποκαλυπτική» η Μαρία Λαζαρίδου – «Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες»
Η όμορφη Μαρία Λαζαρίδου που έκαψε καρδιές όσο ήταν μέσα στο Masterchef, αποκάλυψε ότι της αρέσουν και τα… δύο φύλα. Η Μαρία απάντησε σε ερωτήσεις διαδικτυακών της ακολούθων στο Instagram χθες το βράδυ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, κάνοντας coming out ως bi. Σχετικά με το πρόσφατο δημόσιο coming out […]
The post Masterchef: «Αποκαλυπτική» η Μαρία Λαζαρίδου – «Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr