Ελένη Ράντου: Η λατρεία στην κόρη της Νικολέτα και η κατάθλιψη – “Είχα φοβηθεί τότε πολύ γιατί νόμιζα ότι τρελαίνομαι”

00:48 - 07/05/2021

Η Ελένη Ράντου που φέτος την βλέπουμε στη σειρά της ΕΡΤ “Ζακέτα να πάρεις” βρέθηκε στο To άρθρο Ελένη Ράντου: Η λατρεία στην κόρη της Νικολέτα και η κατάθλιψη – “Είχα φοβηθεί τότε πολύ γιατί νόμιζα ότι τρελαίνομαι” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Ράντου: Είχα φοβηθεί τότε πολύ γιατί νόμιζα ότι τρελαίνομαι

«Πήγα στην 5ημερη μαζί με την κόρη μου στο Λονδίνο. Αλλά έχω πάει μαζί της και σε πορεία. Είναι μοναχοπαίδι και είμαι υπερπροστατευτική» είπε η Ελένη Ράντου.

Διαβάστε το στο

Ελένη Ράντου: «Έχω φλερτάρει με την κατάθλιψη, νόμιζα ότι τρελαίνομαι»

«Ήταν από όλες τις πλευρές, βγήκε καννιβαλισμός, πολύ μίσος κι από τις δύο πλευρές κι ήταν λίγο αγριευτικό και σοκαριστικό», δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ελένη Ράντου. Στο «The 2Night Show» βρέθηκε για πρώτη φορά η Ελένη Ράντου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή και εξήγησε τι ρόλο έπαιξε η καραντίνα στην ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Ράντου: «Έχω φλερτάρει με την κατάθλιψη, νόμιζα ότι τρελαίνομαι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ελένη Ράντου: «Έχω φλερτάρει με την κατάθλιψη – Νόμιζα ότι τρελαίνομαι» (Videos)

Μετά από 11 χρόνια απουσίας της από την τηλεόραση, η Ελένη Ράντου μίλησε για την απόφασή της να επιστρέψει μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρεις».

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της