Νέα Σμύρνη: "Με ακολούθησε, τον αισθάνθηκα πίσω μου", λέει η 25χρονη Δανάη για τον 22χρονο

07:04 - 07/05/2021

"Περπατούσα παράλληλα με το τραμ. Ήταν στον απέναντι δρόμο. Δεν μου μίλησε καθόλου. Απλά με ακολούθησε", λέει η 25χρονη από τη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα Σμύρνη: Με ακολούθησε, τον αισθάνθηκα πίσω μου – Τι λέει η 25χρονη για τον εφιάλτη που έζησε

«Περπατούσα παράλληλα με το τραμ. Ήταν στον απέναντι δρόμο. Δεν μου μίλησε καθόλου. Απλά με ακολούθησε», λέει η 25χρονη από τη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε το στο

Νέα Σμύρνη: «Με ακολούθησε, τον αισθάνθηκα πίσω μου», λέει η 25χρονη - θύμα του 22χρονου

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από τον 22χρονο επιδειξία στη Νέα Σμύρνη μίλησε στον ΑΝΤ1 η 25χρονη κοπέλα που τον κατήγγειλε και τον έστειλε στον εισαγγελέα.Η 25χρονη κοπέλα που κατήγγειλε τον 22χρονο επιδειξία στη Νέα Σμύρνη μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1, για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε. «Περπατούσα παράλληλα με το τραμ. Ήταν στον απέναντι δρόμο. Δεν μου μίλησε καθόλου. Απλά με ακολούθησε. Δεν επιτάχυνα, πήγαινα κανονικά και απλά κοιτούσα πίσω μου για να δω άμα είναι από πίσω μου ακόμα. Σε κάποια φάση τον έχασα και απλά μπήκα στην πολυκατοικία μου και τον αισθάνθηκα πίσω μου για αυτό κιόλας έκανα αυτές τις κινήσεις που έκανα», είπε η κοπέλα για το περισ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις