Κατερίνα Λέχου: «Με τον Γιώργο Κιμούλη δεν έχω κάτι προσωπικό»

12:10 - 07/05/2021

Στα 54 της, πιο δυνατή από ποτέ, η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου έρχεται με μία άκρως αποκαλυπτική διάθεση στο «TET-A-TET» με τον Τάσο Τρύφωνος. Εξηγεί, […] The post Κατερίνα Λέχου: «Με τον Γιώργο Κιμούλη δεν έχω κάτι προσωπικό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Λέχου: Με τον Γιώργο Κιμούλη δεν έχω κάτι προσωπικό

Η Κατερίνα Λέχου σπάει τη σιωπή της και μιλάει για την σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Λέχου: “Ήταν επαγγελματικό αυτό που είχα με τον Γιώργο Κιμούλη, όχι προσωπικό”

Με άκρως αποκαλυπτική διάθεση η Κατερίνα Λέχου θα βρεθεί καλεσμένη αυτήν την Κυριακή στο Τετ Α Τετ με τον Τάσος Τρύφωνος και θα μιλήσει για την εμπειρία της στο Νησί αλλά και τις πρόσφατες καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο. «Με τον Γιώργο Κιμούλη δεν έχω κάτι προσωπικό. Αυτό ήταν επαγγελματικό. Ήξερα όπως ξέρουν όλοι, φημολογίες, αλλά ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Λέχου: “Ήταν επαγγελματικό αυτό που είχα με τον Γιώργο Κιμούλη, όχι προσωπικό” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Γιώργο Κιμούλη»

"Οι φημολογίες είναι ενδεικτικές, όχι αποδεικτικές", δήλωσε η γνωστή ηθοποιός

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Λέχου: Ο Γιώργος Κιμούλης, οι καταγγελίες και η συγχώρεση

Η Κατερίνα Λέχου έρχεται με μία άκρως αποκαλυπτική διάθεση στο «TET-A-TET» με τον Τάσο Τρύφωνος. Η To άρθρο Κατερίνα Λέχου: Ο Γιώργος Κιμούλης, οι καταγγελίες και η συγχώρεση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατερίνα Λέχου: Με τον Γιώργο Κιμούλη δεν έχω κάτι προσωπικό

Συνέντευξη στο «TET-A-TET» παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Λέχου.  Η ίδια εξηγεί, εξομολογείται και ανοίγει τα χαρτιά της, μπροστά και πίσω από τη μεγάλη κουρτίνα του θεάτρου.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Λέχου: Με τον Γιώργο Κιμούλη δεν έχω κάτι προσωπικό

Διαβάστε το στο spoilers

Λέχου: «Με τον Γιώργο Κιμούλη δεν έχω κάτι προσωπικό»

Η ηθοποιός "σπάει" τη σιωπή της

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Κατερίνα Λέχου: "Με τον Γιώργο Κιμούλη δεν έχω κάτι προσωπικό" (video)

Σπάει τη σιωπή της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο