Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Βαγγέλας και Μένιος καταστρώνουν ένα σχέδιο

15:08 - 07/05/2021

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η Τούλα καταφέρνει να ακινητοποιήσει τον Τζίμη και να το σκάσουν μαζί με τον Κανέλλο και τον Σίμο, ενώ ο Βαγγέλας κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη στον Μένιο ότι είναι ζωντανός και, μετά το πρώτο μεγάλο σοκ, αποφασίζουν μαζί να καταστρώσουν ένα σχέδιο. Ελένη και Μυρτώ βάζουν σε πλήρη εφαρμογή το κόλπο τής δήθεν απαγωγής του πατέρα της Ελένης, αλλά η Κατερίνα αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και αποφασίζει, με τη βοήθεια του Στάθη, να ξεσκεπάσει τις δύο γυναίκες. Το καταφέρνει και ο Θοδωρής ενημερώνεται για το ψέμα που του είπε η Ελένη και, όλα αυτά, ενώ ο Τζώρτζης με τη Χρύσα προσπαθ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Βαγγέλας κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη στον Μένιο ότι είναι ζωντανός

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο – Eπεισόδιο 135: Η Τούλα καταφέρνει να ακινητοποιήσει τον Τζίμη και να το σκάσουν μαζί με τον Κανέλλο […] The post Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Βαγγέλας κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη στον Μένιο ότι είναι ζωντανός appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά