Χαρδαλιάς: Παραμένουν στο «βαθύ κόκκινο» ΠΕ Κοζάνης και Δήμος Καστοριάς – Τι ανακοίνωσε για άνοιγμα δραστηριοτήτων στη χώρα

18:28 - 07/05/2021

Νέες ανακοινώσεις για τα μέτρα που ισχύουν στη χώρα λόγω κορωνοϊού έκανε σήμερα η κυβέρνηση. Όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς: Από αύριο επαναλειτουργούν οι οργανωμένες παραλίες, τη Δευτέρα επαναλειτουργούν τα νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια, με βεβαίωση αρνητικού self test, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Από 10 Μαΐου επαναλειτουργούν φροντιστήρια ξένων γλωσσών για εξετάσεις ... The post Χαρδαλιάς: Παραμένουν στο «βαθύ κόκκινο» ΠΕ Κοζάνης και Δήμος Καστοριάς – Τι ανακοίνωσε για άνοιγμα δραστηριοτήτων στη χώρα appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)