Τέλος το lockdown: Ανοίγουν το Σάββατο πλαζ και παραλίες, Δευτέρα τα σχολεία και μετά τουρισμός

19:26 - 07/05/2021

Τέλος το lockdown: Ανοίγουν το Σάββατο πλαζ και παραλίες, Δευτέρα τα σχολεία και μετά τουρισμός Πλαζ και παραλίες ανοίγουν από αύριο (σ.σ. Σάββατο, 08/05), ενώ τα σχολεία αναμένεται να ξεκινήσουν από τη Δευτέρα (σ.σ. 10/05). Έπειτα, ακολουθεί και ο τουρισμός. Αναλυτικά τι ανοίγει και πότε και τι ισχύει – για την ώρα – για την απαγόρευση κυκλοφορίας. Σήμερα Παρασκευή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαλαρώνει το lockdown: Ανοίγουν οι πλαζ και ακολουθούν σχολεία, πολιτισμός και αθλητισμός

Νέες… ανάσες ελευθερίας επιτρέπονται από σήμερα, με κυβέρνηση και υγειονομικούς να συνεχίζουν να προσθέτουν ορόσημα στον «χάρτη» της επιστροφής στην κανονικότητα, παρότι τα κρούσματα του κορωνοϊού παραμένουν σε υψηλά επίπεδα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή