Για ανθρωποκτονία κατηγορείται ο αστυνομικός που σκότωσε γυναίκα στο Τέξας μέσα στο σπίτι της

08:18 - 15/10/2019

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία αντιμετωπίζει ο Αμερικανός αστυνομικός που πυροβόλησε και...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η 85χρονη που έπεσε θύμα κακοποίησης μέσα στο σπίτι της

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μίας γυναίκας 85 ετών ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο. «Έχω χάσει τον ύπνο μου…φοβία! Κλειδώνω την πόρτα, βάζω το μάνταλο από τον φόβο. Kάθε μέρα στους γιατρούς είμαι» λέει κλαίγοντας. Η γυναίκα καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 85 της χρόνια από έναν άνθρωπο, που εκμεταλλεύτηκε την καλοσύνη της, όπως ισχυρίζεται. Του έδωσε ένα πιάτο φαγητό γιατί τον λυπήθηκε κι εκείνος τη βίασε. Λυγίζει και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συνέβη. «Μου έκλεινε το στόμα και μου έλεγε “σταμάτα να φωνάζεις”» λέει η γυναίκα και εξομολογείται ότι ντρέπεται γι’ αυτό που της έκανε. Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της 85χρονης, ο ύποπτος έχει εντοπιστεί και αναμέ

Διαβάστε το στο pronews.gr

ΗΠΑ: Κατηγορίες για ανθρωποκτονία στον αστυνομικό που δολοφόνησε μαύρη γυναίκα μέσα στο σπίτι της

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία απαγγέλθηκαν χθες, Δευτέρα, σε έναν λευκό αστυνομικό, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε πριν από τρεις ημέρες μια νεαρή μαύρη γυναίκα στο σπίτι της στο Φορτ Ουόρθ του Τέξας κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης επιχείρησης ελέγχου

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας