Γιάννης: «Αν με ρωτούσε ο γιος μου πότε θα αποσυρθώ για να παίζουμε περισσότερο, θα το έκανα αμέσως»

22:34 - 07/05/2021

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στον γιο του, τονίζοντας πως αν τον ρωτούσε πότε θα αποσυρθεί ώστε να παίζουν περισσότερο εκείνος θα σταματούσε δίχως δεύτερη σκέψη.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Aντετοκούνμπο: «Αν με ρωτούσε ο γιος μου πότε θα αποσυρθώ για να παίζουμε περισσότερο, θα το έκανα αμέσως»

Συγκινητικός ο «Greek Freak»

Διαβάστε το στο

Αντετοκούνμπο: «Αν μου ζητούσε ο γιος μου να αποσυρθώ, θα το έκανα την ίδια στιγμή»

Αντετοκούνμπο: «Αν μου ζητούσε ο γιος μου να αποσυρθώ, θα το έκανα την ίδια στιγμή» 08/05/2021 Μετά από 35 χρόνια, ο εκφωνητής των Μιλγουόκι Μπακς, Τζιμ Πάσκε, αποσύρθηκε, κάτι που έδωσε την αφορμή στον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποκαλύψει πως θα κρέμαγε αμέσως τα παπούτσια του, αν το ζητούσε ο γιος του. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς και δύο φορές MVP του NBA είπε πως "έγινα πατέρας πριν από έναν χρόνο. Αν ο γιος μου με ρωτούσε πότε θα αποσυρθώ από την ενεργό δράση για να παίζω περισσότερο μαζί του, θα αποσυρόμουν την ίδια στιγμή".

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)