Ν.Σμύρνη - Υπόθεση 22χρονου: Τον αναγνώρισε νεαρή από την Κύπρο - «Αυτοϊκανοποιήθηκε πάνω μου σε στάση λεωφορείου»

23:10 - 08/05/2021

Μια νεαρή κοπέλα από την Κύπρο, στέλνοντας ένα e-mail προς τις αστυνομικές αρχές της χώρας μας κατήγγειλε εχθές τον 22χρονο που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη, για σεξουαλική παρενόχληση. Ακολουθεί μέρος της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, που βρίσκεται στα χέρια των αρχών: «Στις 25 Μαρτίου του 2020, ώρα 6 και μισή το πρωί πήγαινα στη δουλειά μου. Ήμουν στη στάση του λεωφορείου στην Καλλιθέα. Σε έναν πολύ κεντρικό δρόμο. Αισθάνθηκα κάποιον να βρίσκεται από πίσω μου και άκουσα έναν θόρυβο. Γύρισα και τον είδα. Είχε ήδη ολοκληρώσει την πράξη του, πάνω στα ρούχα μου. Πάγωσα. Δεν ταράχτηκε καθόλου. Με κοίταξε με ένα παγωμένο βλέμμα και απομακρύνθηκε. Σηκώθηκα και έφυγα τρομοκρατημένη. Δεν ειδοποίησα την αστυ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις