Η νέα, γενναία μάχη του Μικρούτσικου με τον καρκίνο: «Είμαι σίγουρος πως θα σας συναντήσω σύντομα…»
19:32 - 08/12/2019
Ο Θάνος Μικρούτσικος, παρότι δεν συνήθιζε να μοιράζεται δημόσια προσωπικές του στιγμές ή καταστάσεις, υπήρξε ο πρώτος που αποκάλυψε τη μάχη που δίνει ενάντια στον καρκίνο προκαλώντας συγκίνηση στο πανελλήνιο. Έκτοτε, μιλάει ανοικτά, όπως έκανε πριν από λίγο στο facebook όπου εντοπίσαμε αυτή την ανάρτησή του μέσα από το νοσοκομείο που ομολογουμένως μας στεναχώρησε ιδιαιτέρως. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θάνος Μικρούτσικος: Είμαι στο νοσοκομείο, αλλά θα σας συναντήσω σύντομα
Ο Θάνος Μικρούτσικος, που νοσηλεύεται τον τελευταίο ενάμιση μήνα σε νοσοκομείο, έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στους φίλους του μέσω του facebook. Όπως λέει ένας πυρετός τον ταλαιπωρεί αλλά θα τον ξεπεράσει
Διαβάστε το στο documentonews.grΜήνυμα δύναμης μέσα από το νοσοκομείο στέλνει ο Θάνος Μικρούτσικος: «Είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα»
Με ένα μήνυμά του, στο Facebook, στο οποίο μιλά για την κατάσταση της υγείας του, συγκινεί ο αγαπημένος συνθέτης, Θάνος Μικρούτσικος, απαντώντας έτσι στο έκδηλο ενδιαφέρον του κόσμου, καθώς όπως παραδέχεται λαμβάνει πολλά μηνύματα από δικτυακούς φίλους του. Αναλυτικά, η ανάρτησή του σπουδαίου συνθέτη: «Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για […]
Διαβάστε το στο