Η ανάρτηση του Κ.Μπακογιάννη για τη γιορτή της Μητέρας: «Νομίζεις ρε Μάνα… Νομίζεις…» (φώτο)

13:00 - 09/05/2021

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, μοιράστηκε κάποιες από τις… ατάκες της μητέρας του, Ντόρας Μπακογιάννη, στην οποία, μάλιστα, στέλνει και ένα μήνυμα.  Ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε: “- «Έφαγες; Πως είσαι έτσι; Έχεις αδυνατίσει». – «Ε βέβαια, ποτέ δεν ακούς τη μάνα που σε γέννησε». – «Ξυρίσου, χάλια είσαι, αν σε έβλεπε ο παππούς σου θα έφριττε». – «Τριπλή μάσκα να βάλεις παιδί μου. Δεν είπα για ζακέτα, μην με δουλεύεις εμένα». – «Τι θέλετε να πω; Σοκολατάκια, σσσσσσσσοκολατάκια, σσσσσσσσσσσοκολατάκια, άντε κ….παιδα που κοροϊδεύετε την μάνα σας». – «Ακούστε να σας πω εγώ ένα πράγμα ξέρω, από την πολλή αγάπη δεν έπαθε κανείς τίποτα». – «Όλα τα καλά τα πήρατε α

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις