Αλέξης Πατέλης: Ζήτησε συγγνώμη για την δήλωσή του που αφορούσε στα διαδακτορικά
18:10 - 09/05/2021
Συγγνώμη για μια δήλωσή του που αφορούσε στα διδακτορικά ζήτησε, μέσω ανάρτησης στο Facebook, ο Αλέξης Πατέλης. Ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού δήλωσε σε συνέντευξή του ότι «εγώ δεν θα προσλάμβανα κάποιον με διδακτορικό, γιατί δείχνει ότι πιθανώς να είναι κάποιος ο οποίος δεν έχει απαραιτήτως όρεξη για δουλειά», προκαλώντας αντιδράσεις. Με ανάρτησή του στο […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πατέλης: Ζητώ συγγνώμη για την ατυχή και λάθος δηλωσή μου για τους κατόχους διδακτορικού
«Ζητώ συγγνώμη για την διατύπωση μου σε συνέντευξη που παραχώρησα» αναφέρει μεταξύ άλλων
Διαβάστε το στο Αλέξης Πατέλης: Συγγνώμη για τη δήλωση σχετικά με τα διδακτορικά (video)
Συγγνώμη για τη δήλωση του που αφορούσε στα διδακτορικά ζήτησε, μιλώντας στο ImpacTalk, ζήτησε ο Αλέξης Πατέλης. Ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δήλωσε σε συνέντευξή του ότι «εγώ δεν θα προσλάμβανα κάποιον με διδακτορικό, γιατί δείχνει ότι πιθανώς να είναι κάποιος ο οποίος δεν έχει απαραιτήτως όρεξη για δουλειά», προκαλώντας αντιδράσεις. Στην ανάρτηση ... Περισσότερα
To άρθρο Αλέξης Πατέλης: Συγγνώμη για τη δήλωση σχετικά με τα διδακτορικά (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ο Πατέλης ζήτησε συγγνώμη για τη δήλωσή του για διδακτορικά
Συγγνώμη για μια δήλωσή του που αφορούσε στα διδακτορικά ζήτησε, μέσω ανάρτησης στο Facebook, ο Άλεξ Πατέλης. Ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού δήλωσε σε συνέντευξή του ότι «εγώ δεν θα προσλάμβανα κάποιον με διδακτορικό, γιατί δείχνει ότι πιθανώς να είναι κάποιος ο οποίος δεν έχει απαραιτήτως όρεξη για δουλειά», προκαλώντας...
The post Ο Πατέλης ζήτησε συγγνώμη για τη δήλωσή του για διδακτορικά appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΑλέξης Πατέλης: Συγγνώμη για τη δήλωσή του "δεν θα προσλάμβανα κάποιον με διδακτορικό"
Συγγνώμη για μια δήλωσή του σχετικά με τα διδακτορικά ζήτησε, μέσω ανάρτησής του, ο Αλέξης Πατέλης.
Διαβάστε το στο thetoc.grΟ Πατέλης ζήτησε συγγνώμη για την «ατυχή και λάθος» δήλωση για τα διδακτορικά
Ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού δήλωσε σε συνέντευξή του ότι δεν θα προσλάμβανε κάποιον με διδακτορικό «γιατί δείχνει ότι πιθανώς να είναι κάποιος άνθρωπος ο οποίος δεν έχει απαραιτήτως όρεξη για δουλειά» και αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη
The post Ο Πατέλης ζήτησε συγγνώμη για την «ατυχή και λάθος» δήλωση για τα διδακτορικά appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΠατέλης: «Συγγνώμη, λάθος η δήλωσή μου» για τους κατόχους διδακτορικού
Συγγνώμη ζήτησε ο Αλέξης Πατέλης, επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού σχετικά με τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε για τους κατόχους διδακτορικού τίτλου σπουδών.«Ζητώ συγγνώμη για την διατύπωση μου σε συνέντευξη…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΑλέξης Πατέλης: Ζήτησε συγγνώμη για τη δήλωσή του
Αλέξης Πατέλης: Συγγνώμη για τη δήλωσή του για τους κατόχους διδακτορικού ζήτησε ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού.
Διαβάστε το στο pagenews.grΠατέλης: «Ζητώ συγγνώμη – Ατυχής και λάθος η δήλωσή μου για τους κατόχους διδακτορικού»
Συγγνώμη ζήτησε ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης για τις αρνητικές εκφράσεις που χρησιμοποίησε για τους κατόχους διδακτορικού.
Διαβάστε το στο to10.grΠατέλης: Ζητώ συγγνώμη – Ατυχής και λάθος η δήλωσή του για τους κατόχους διδακτορικού
Συγγνώμη ζήτησε ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης για τις αρνητικές εκφράσεις που χρησιμοποίησε για τους κατόχους διδακτορικού. «Ζητώ συγγνώμη για την διατύπωση μου σε συνέντευξη που παραχώρησα. Ήταν ατυχής και λάθος, ακόμα και για κάποιον που δεν είναι πολιτικός» αναφέρει μεταξύ άλλων ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη κ. Πατέλης μετά την […]
Διαβάστε το στο dete.grΑλέξης Πατέλης: «Συγγνώμη» για τη δήλωση σχετικά με τα διδακτορικά
Συγγνώμη για τη δήλωση του που αφορούσε στα διδακτορικά ζήτησε, μιλώντας στο ImpacTalk, ζήτησε ο Αλέξης Πατέλης. Ο οικονομικός σύμβουλος...
The post Αλέξης Πατέλης: «Συγγνώμη» για τη δήλωση σχετικά με τα διδακτορικά appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr