Σπανός: «Αν δεν θέλει κανείς τον Ιωνικό, να μας το πουν…» (video)

18:18 - 09/05/2021

Στην επίθεση πέρασε ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, μετά την ήττα από την Ξάνθη. Ο Ιωνικός γνώρισε την ήττα την Κυριακή 9/5 από την Ξάνθη και υποχώρησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας των play off, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε. The post Σπανός: «Αν δεν θέλει κανείς τον Ιωνικό, να μας το πουν…» (video) appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασμα Σπανού στην κάμερα: «Αν δεν θέλει κανείς τον Ιωνικό, να μας το πουν»

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, μετά την ήττα από την Ξάνθη στη Νίκαια στο ντέρμπι ανόδου της Superleague 2. Ο Έλληνας τεχνικός έριξε… βολές στα media, στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το τέλος του αγώνα. «Εγώ νομίζω δεν ήταν ντέρμπι, όπως εξελίχθηκε. Υπήρχε μία ομάδα στο γήπεδο. Δεν ... Περισσότερα To άρθρο Ξέσπασμα Σπανού στην κάμερα: «Αν δεν θέλει κανείς τον Ιωνικό, να μας το πουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σπανός: «Αν δεν μας θέλουν να μας το πουν»

Σπανός: «Αν δεν μας θέλουν να μας το πουν» 10/05/2021 Έξαλλος με όλους και με όλα εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, μετά την ήττα της ομάδας του από την Ξάνθη (0-2). Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Εγώ νομίζω δεν ήταν ντέρμπι. Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και ώρες-ώρες σκέφτομαι αν πρέπει να είμαι προπονητής. Δεν έχετε να πείτε κάτι για αυτό; Δεν είδατε τίποτα; Γιατί εγώ είδα. Είδα ένα πέναλτι. Είδα μια παράξενη κατάσταση. Δεν μπορώ να καταλάβω. Αν δεν μας θέλει κανένας, να μας το πούνε. Μάλλον αυτό είναι. Εδώ και δυο-τρεις μέρες, αυτό που κάνετε τα κανάλια κι εσείς τα κρατικά, το μόνο που κάνετε, είναι να βγάζετε τι κάνει ο Ιωνικός. Πρέπει να π

Διαβάστε το στο filathlos.gr

«Βράζει» ο Σπανός: «Αν δεν μας θέλουν να μας το πουν» (vid)

Ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, εμφανίστηκε έξαλλος με όλους και με όλα μετά την ήττα της ομάδας του από την Ξάνθη (0-2).

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων