«Ραγίζει» καρδιές η μάνα της Τοπαλούδη: «Έχω τον ομφάλιο λώρο της Ελένης στο συρτάρι μου»
09:24 - 10/05/2021
«Ραγίζει» καρδιές η μάνα της Τοπαλούδη: «Έχω τον ομφάλιο λώρο της Ελένης στο συρτάρι μου» Tα λόγια της «τσακίζουν» κόκκαλα Η μητέρα της Ελένης Τοπάλούδη, κ. Κούλα Αρμουτίδου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Μητέρας θέλησε να στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα σε όλες εκείνες τις γυναίκες που φέρνουν στη ζωή παιδιά και γίνονται μανούλες. Κάποιοι […]
Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της Τοπαλούδη: «Έχω τον ομφάλιο λώρο της Ελένης στο συρτάρι μου»
Tα λόγια της «τσακίζουν» κόκκαλα Η μητέρα της Ελένης Τοπάλούδη, κ. Κούλα Αρμουτίδου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Μητέρας θέλησε να στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα σε όλες εκείνες τις γυναίκες που φέρνουν στη ζωή παιδιά και γίνονται μανούλες. Κάποιοι φυσικά της στέρησαν το δικαίωμα της γιορτής αυτής, αφού η κόρη της Ελένη δολοφονήθηκε. Κούλα […]
The post «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της Τοπαλούδη: «Έχω τον ομφάλιο λώρο της Ελένης στο συρτάρι μου» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr