Kατερίνα Λέχου: Η απίστευτη αποκάλυψη για τον ρόλο της στο “Είσαι το Ταίρι μου”, 19 χρόνια μετά το τέλος της σειράς
12:48 - 10/05/2021
Μια αποκάλυψη για τον ρόλο της στο “Είσαι το ταίρι μου” έκανε το απόγευμα της Κυριακής
To άρθρο Kατερίνα Λέχου: Η απίστευτη αποκάλυψη για τον ρόλο της στο “Είσαι το Ταίρι μου”, 19 χρόνια μετά το τέλος της σειράς δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Kατερίνα Λέχου: Η αποκάλυψη για τον ρόλο της στο “Είσαι το Ταίρι μου”
Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός η παραγωγή για τον συγκεκριμένο ρόλο έψαχνε πρόσωπα όχι μόνο από τον χώρο της υποκριτικής αλλά και του μόντελιγνκ και από οντισιόν είχαν περάσει η Βίκυ Καγιά και η Βίκυ Κουλιανού. “Ξέρω ότι τότε στο “Είσαι το ταίρι μου” δεν ψάχνανε μόνο στο χώρο των ηθοποιών αλλά ψάχνανε και μοντέλα, ήταν αναμενόμενο […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr20 χρόνια μετά, η Κατερίνα Λέχου έκανε μια αποκάλυψη για τον ρόλο της στο «Είσαι το ταίρι μου»
20 χρόνια μετά την προβολή της σειράς στο Mega, η ηθοποιός αποκαλύπτει για πρώτη φορά μια άγνωστη πληροφορία! Ο ρόλος της Κατερίνας Λέχου στο Είσαι το ταίρι μου ήταν ένας ρόλος που προοριζόταν για μοντέλο και μάλιστα, σε αυτό το πλαίσιο, είχαν περάσει από δοκιμαστικά δύο πολύ δυνατά ονόματα απ’ τον χώρο του μόντελινγκ. Η […]
Το άρθρο 20 χρόνια μετά, η Κατερίνα Λέχου έκανε μια αποκάλυψη για τον ρόλο της στο «Είσαι το ταίρι μου» εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.gr