Φουρθιώτης: Δεν γνωρίζω, δεν θυμάμαι, είμαι αθώος - Όλα όσα είπε στην απολογία του

17:02 - 10/05/2021

«Δεν γνωρίζω. Δεν θυμάμαι. Είμαι αθώος…» Στις τρεις αυτές φράσεις συνοψίζεται η απολογία του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος την Πρωτομαγιά κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του ενώπιον του 30ου τακτικού…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μένιος Φουρθιώτης: Δηλώνει αθώος – Ολόκληρη η απολογία του

Μένιος Φουρθιώτης: Την προσωρινή κράτηση του παρουσιαστή με το σκεπτικό ότι «προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις ενοχής του και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξεως συνάγεται πως αν αφεθεί ελεύθερος θα διαπράξει νέα κακουργήματα ή πλημμελήματα», αιτιολογούν οι δικαστικές αρχές στον επίλογο της απολογίας του το Μεγάλο Σάββατο. Ο παρουσιαστής στην απολογία... The post Μένιος Φουρθιώτης: Δηλώνει αθώος – Ολόκληρη η απολογία του appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μένιος Φουρθιώτης: «Δεν γνωρίζω. Δεν θυμάμαι. Είμαι αθώος…» είπε στην απολογία του

Υπενθυμίζεται πως μαζί του το δρόμο της φυλακής πήραν και οι δύο συγκατηγορούμενοί του που εμπλέκονται και στην απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία. Και οι τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με το σκεπτικό ότι «προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις ενοχής τους και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξεως συνάγεται πως αν αφεθούν ελεύθεροι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μένιος Φουρθιώτης στον ανακριτή: «Είμαι αθώος» – Ολόκληρη η απολογία του

Παραμένουν σε προσωρινή κράτηση ο Μένιος Φουρθιώτης και οι δύο συγκατηγορούμενοί του

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Φουρθιώτης: Δεν γνωρίζω, δεν θυμάμαι, είμαι αθώος – Ολη η απολογία του

Ο παρουσιαστής και οι συγκατηγορούμενοί του παραμένουν προφυλακιστέοι ως ύποπτοι τέλεσης νέων αδικημάτων. «Ο Φουρθιώτης ήταν πολύ φορτικός και μας ενοχλούσε διαρκώς…» ανέφερε ο ένας εκ των δύο The post Φουρθιώτης: Δεν γνωρίζω, δεν θυμάμαι, είμαι αθώος – Ολη η απολογία του appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Προφυλακιστέος ο Φουρθιώτης: «Αρνούμαι τις κατηγορίες», είπε στην απολογία του

Ύποπτο για τέλεση νέων αδικημάτων έκριναν ανακριτής και εισαγγελέας τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος το Μεγάλο Σάββατο μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Μένιος Φουρθιώτης: Δηλώνει αθώος στην απολογία του

Μένιος Φουρθιώτης: Τι δήλωσε στην απολογία του ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής και οι δύο συγκατηγορούμενοί του.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Cnn.gr

ΥΠΑΑΤ: Καταβλήθηκαν στις Περιφέρειες 2,4 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των προβάτων

Μιχαήλ Μαρμαρινός: Το όραμα και οι προκλήσεις τού καλλιτεχνικού διευθυντή Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ειδικό απεσταλμένο για την Γροιλανδία διόρισε ο Τραμπ - Τι ελπίζει να πετύχει

Νέο ρεκόρ για τον χρυσό: Η τιμή του «σκαρφάλωσε» στα 4.400 δολάρια ανά ουγγιά

Μελέτη πέντε δεκαετιών αποκαλύπτει την ηλικία στην οποία κορυφώνεται η σωματική μας ικανότητα

Ποιος σπέρνει, ποιος θερίζει