Italian Open: Δυσκολεύθηκε, αλλά πέρασε τη Χέρσογκ η Σάκκαρη!
19:12 - 10/05/2021
Η Μαρία Σάκκαρη δυσκολεύθηκε αρκετά απέναντι στην έμπειρη Πολόνα Χέρσογκ, όμως πήρε τη νίκη με 2-1 σετ στο πρώτο της παιχνίδι για το Internazional BNL d’Italia. Internazional BNL d’Italia
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Open Ρώμης: Δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη τα βρήκε "σκούρα" απέναντι στην Πολόνα Χέρτσονγκ, όμως τελικά κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 σετ (7-6 (8-6), 3-6, 6-2 και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Open της Ρώμης.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια λύγισε τις αντιστάσεις της Σλοβένας αντιπάλου σε ένα ματς με διάρκεια 2 ώρες και 38 λεπτά.
Το πρώτο σετ ήταν θρίλερ, με τη Σάκκαρη να ξεκινάει με μπρέικ, και να φτάνει στα όριά της την Χέρκονγκ, η οποία όμως κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της και να απαντήσει ισοφαρίζοντας (5-5). Το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ, όπου η Ελληνίδα πήρε το πάνω χέρι και κατέκτησε το πρώτο σετ.
Με μπρέικ ξεκίνησε και το δεύτερο σετ η Σάκκαρη, όμως η Χέρκινγκ ισοφάρισε αμέσως και «καθάρισε» με άνεση, για το 1
Διαβάστε το στο pronews.gr