Ηράκλειο: 35χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο με θρόμβωση - Είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca

20:50 - 10/05/2021

Ο άνδρας εμφάνισε αρτηριακή θρόμβωση και εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο και μετά από την επέμβαση είναι καλά στην υγεία τουΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι λέει ο νεαρός που μπήκε στο νοσοκομείο με θρόμβωση μετά το AstraZeneca

Οι συνάδελφοι μου κάλεσαν αμέσως μια φαρμακοποιό που ήταν κοντά στην εργασία μου και είπε “καλώ άμεσα ΕΚΑΒ, είναι θρόμβωση”, αναφέρει ο 35χρονος που εμβολιάστηκε με AstraZeneca.Στη Κρήτη ένας 35χρονος που έκανε πριν μέρες το εμβόλιο της AstraZeneca, εισήχθη στο νοσοκομείο με θρόμβωση και παραλίγο να χάσει το πόδι του, καθώς κρίθηκε ότι έπρεπε να ακρωτηριαστεί. Ο νεαρός πλέον είναι καλά στην υγεία του και μίλησε στον Alpha, όπου αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του. «Εμβολιάστηκα την Μεγάλη Πέμπτη. Την πρώτη μέρα είχα πυρετό, μυαλγία και πονοκέφαλο, κάτι που περίμενα, γιατί με είχαν ενημερώσει. Έπειτα μετά από μία εβδομάδα είχα πυρετό για μία ημέρα, ενώ τις τελευταίες δύο μέρες είχα πονοκέφα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες