Αυτό είναι το τρόφιμο που μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο κατά 45%
11:42 - 11/05/2021
Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε σαλάτα, φροντίστε να προσθέσετε ένα ευρέως διαδεδομένο τρόφιμο, που είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες.
Το τρόφιμο αυτό είναι τα μανιτάρια, τα οποία μπορεί να δρουν προστατευτικά εναντίον του καρκίνου, σύμφωνα με μία νέα, σημαντική ανάλυση. Μάλιστα δεν χρειάζεται να καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες για να αποκομίσετε αυτό το όφελος. Μόλις 18 γραμμάρια την ημέρα είναι αρκετά για να μειωθεί ο κίνδυνος αναπτύξεως καρκίνου σχεδόν κατά το ήμισυ.
Την ανάλυση πραγματοποίησαν επιστήμονες από το Ίδρυμα Καρκίνου του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια. Οι ερευνητές εξέτασαν συνδυαστικά τα δεδομένα από 17 μελέτες
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καρκίνος: Αυτό το τρόφιμο μειώνει τον κίνδυνο κατά 45%
Τι έδειξε νέα συνδυασμένη ανάλυση 17 προγενέστερων μελετών, στις οποίες είχαν συμμετάσχει περισσότεροι από 19.500 ασθενείς με καρκίνο. Που οφείλεται το όφελος. Τι λένε οι ερευνητές. Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε σαλάτα, φροντίστε να προσθέσετε ένα ευρέως διαδεδομένο τρόφιμο, που είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, φυτικές ίνες και...
The post Καρκίνος: Αυτό το τρόφιμο μειώνει τον κίνδυνο κατά 45% appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.gr