Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του συζύγου της 20χρονης στους αστυνομικούς – «Φορούσαν κουκούλες»

13:42 - 11/05/2021

«Ήταν τουλάχιστον τρεις» είπε στους άνδρες της Ασφάλειας ο 32χρονος Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της ληστείας μετά φόνου που διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στα Γλυκά Νερά, όταν άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε σπίτι και δολοφόνησαν μια γυναίκα δίπλα στο μωρό και στον σύζυγό της. «Φορούσαν κουκούλες. Δεν ξέρω ποσά άτομα ήταν, εμένα με έδεσαν. Ήταν τουλάχιστον τρεις», […]

Διαβάστε Περισσότερα στο larisanew.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 20χρονης Καρολίνας – Τους παρακαλούσαμε να μην μας κάνουν κακό

Γλυκά Νερά: Ο 33χρονος πιλότος επέστρεψε συντετριμμένος στο σπίτι όπου…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια του 32χρονου πιλότου στους αστυνομικούς – «Μου κατέστρεψαν τη ζωή»

Σε κατάσταση σοκ παραμένει ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτης είδε να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του την 20χρονη σύζυγό του ενώ δίπλα βρισκόταν το 11 μηνών βρέφος του.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ larisanew.gr

Το larisanew.gr ανανεώθηκε και σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας 14 χρόνια τώρα! Δείτε τη νέα του εικόνα

Ανανεωμένο και δυναμικό το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κόκουρα

ΜΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Λέσβος: Εντοπισμός και διάσωση 11 μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή «Αγριελιά» – Συνελήφθη ο διακινητής

Κανονικά θα λειτουργήσει το Δεκαπενταύγουστο η Δημοτική Πισίνα

Λάρισα: Γυναίκα έπεσε από την βεράντα του σπιτιού της και τραυματίστηκε σοβαρά