Γλυκά Νερά: Γιατί άφησαν τον σύζυγο να ζήσει και σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν. Υποψίες και λάθη

01:06 - 12/05/2021

Πού στρέφονται οι υποψίες της αστυνομίας για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά; Ποια τα ερωτήματα και τα λάθη των δολοφόνων ληστών; Μουδιασμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, μπροστά στα μάτια του συζύγου και του μωρού τους, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Γλυκά Νερά: Γιατί άφησαν τον σύζυγο να ζήσει και σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν. Υποψίες και λάθη.

Διαβάστε Περισσότερα στο fimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκά Νερά: Σοκαρισμένοι κάτοικοι και άνθρωποι που γνώριζαν την 20χρονη Καρολάιν μιλούν στο Mega

«Η αστυνομία θα συλλάβει αυτά τα καθάρματα», σχολίασε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Γλυκά Νερά: «Το παιδί μου δεν γυρνάει πίσω» – Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης Καρολάιν

Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης Καρολάιν που βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τους ληστές-κτήνη που επιτέθηκαν σε αυτή και την οικογένειά της. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τόνισε «Δεν μπορώ να πω τίποτα» ενώ απαντώντας στο σχόλιο της δημοσιογράφου ότι όλη η Ελλάδα είναι συντετριμμένη είπε καταρρακωμένη «το ξέρω, αλλά το παιδί μου δεν γυρνάει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fimes.gr

Πώς είναι σήμερα η Ελένη από το Ρετιρέ, γνωστή ηθοποιός Κλαίρη Κατσαντώνη [φωτο]

Απίστευτο: Ποια καλλιέργεια αποδίδει 2.500€ ανά στρέμμα

«Ποτέ μην παραιτείστε από τη δουλειά σας»: Συμβουλές από αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο

Θερίζει ο καρκίνος: Δραματική αύξηση σε νέες ηλικίες, τι τον προκαλεί πραγματικά. Νέα στοιχεία

Σάλος με bachelor στη Μεσσηνία: Το παράκαναν με Αφρικανούς – Στο νοσοκομείο νύφη, μάνα και κουμπάρα

Πώς η γεύση της μπύρας ερεθίζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο