Ησαϊας Ματιάμπα: Συγκλονίζει με τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε σε αστυνομικό τμήμα
10:56 - 12/05/2021
Στο “Μουσικό Κουτί” που θα προβληθεί απόψε στην ΕΡΤ1 ήταν καλεσμένος ο Ησαϊας Ματιάμπα, ο οποίος εξομολογείται και τη ρατσιστική […]
The post Ησαϊας Ματιάμπα: Συγκλονίζει με τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε σε αστυνομικό τμήμα appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ησαΐας Ματιάμπα: Η ρατσιστική επίθεση της οικογένειά του σε αστυνομικό τμήμα (Βίντεο)
Σοκάρει ο Ησαΐας Ματιάμπα με την αφήγηση περιστατικού ρατσιστικής επίθεσης όταν μαζί με την οικογένειά του να προσπάθησαν να βγάλουν ταυτότητες
Διαβάστε το στο Συγκλονίζει ο Ησαϊας Ματιάμπα για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε σε αστυνομικό τμήμα
«Φώναζε ο υπάλληλος… τι κάνετε όλοι οι μαύροι εδώ μέσα, βγείτε έξω», αποκαλύπτει ο Ησαϊας Ματιάμπα. Για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο ίδιος και η οικογένειά του μέσα σε αστυνομικό τμήμα μίλησε ο Ησαϊας Ματιάμπα στην εκπομπή “Μουσικό κουτί” της ΕΡΤ1. «Εγώ είχα ένα περιστατικό, το πρώτο μου ουσιαστικό περιστατικό, ήταν όταν πήγα να ... Περισσότερα
To άρθρο Συγκλονίζει ο Ησαϊας Ματιάμπα για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε σε αστυνομικό τμήμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ησαΐας Ματιάμπα: Σοκάρει η περιγραφή του για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε
«Το διαφορετικό δεν είναι ποτέ κάτι κακό», σημείωσε ο τραγουδιστής. Τι του συνέβη μέσα σε αστυνομικό τμήμα.
Διαβάστε το στο Ησαΐας Ματιάμπα: Μιλά για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε σε αστυνομικό τμήμα – «Μας είπε “τι κάνετε όλοι οι μαύροι εδώ μέσα;”»
Στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί» βρέθηκε καλεσμένος ο Ησαΐας Ματιάμπα, η οποία θα προβληθεί σήμερα στην ΕΡΤ1. Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε εκείνος και η οικογένειά του σε αστυνομικό τμήμα από υπάλληλο, όταν απευθύνθηκαν για να βγάλουν ταυτότητες. «Εγώ είχα ένα περιστατικό, το πρώτο μου ουσιαστικό περιστατικό, ήταν όταν πήγα να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοκάρει ο Ησαΐας Ματιάμπα: Η ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε με την οικογένειά του σε αστυνομικό τμήμα
Ο Ησαΐας Ματιάμπα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Μουσικό Κουτί”, η οποία θα προβληθεί σήμερα στην ΕΡΤ1,
To άρθρο Σοκάρει ο Ησαΐας Ματιάμπα: Η ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε με την οικογένειά του σε αστυνομικό τμήμα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗσαΐας Ματιάμπα: «Έχω δεχτεί ρατσιστική επίθεση μέσα στο αστυνομικό τμήμα» (Video)
Ρατσιστική επίθεση μέσα σε αστυνομικό τμήμα αποκάλυψε ότι δέχτηκε ο Ησαΐας Ματιάμπα σε μικρότερη ηλικία με αφορμή το χρώμα του.
Διαβάστε το στο topontiki.grΟ Ησαϊας Ματιάμπα μίλησε για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε: Τι κάνετε όλοι εσείς οι μαύροι εδώ μέσα;
Η ρατσιστική προσβολή που δέχτηκε ο Ησαϊας Ματιάμπα μέσα σε αστυνομικό τμήμα όταν ηταν νεαρός
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ.Ματιάμπα: Η εξομολόγηση για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε (βίντεο)
Για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο ίδιος και η οικογένειά του μέσα σε αστυνομικό τμήμα μίλησε ο Ησαϊας Ματιάμπα.
«Εγώ είχα ένα περιστατικό, το πρώτο μου ουσιαστικό περιστατικό, ήταν όταν πήγα να βγάλω ταυτότητα. Και είμαστε μέσα στο τμήμα, εγώ, τα αδέρφια μου, η μαμά και ο μπαμπάς και περιμένουμε στο διάδρομο. Ανοίγει την πόρτα ένας “καλός” υπάλληλος του τμήματος και κάνει “τι γίνεται εκεί; Τι κάνετε εσείς, όλοι οι μαύροι εδώ μέσα; Βγείτε έξω, βγείτε όλοι έξω”. Και προσπαθούσα να καταλάβω… τι παίζει ρε φίλε, τι γίνεται;», είπε αρχικά ο Ησαϊας Ματιάμπα.
Πρόσθεσε επίσης: «Βγαίνουμε έξω, και αυτό το θυμάμαι σαν τώρα, μπαίνουμε μέσα στο αμάξι και το πρώτο πράγμα που λέω με το κλείνει η πόρτα εί
Διαβάστε το στο pronews.grΗσαΐας Ματιάμπα: Η εξομολόγηση για την ρατσιστική συμπεριφορά που δέχθηκε σε αστυνομικό τμήμα
Ο Ησαΐας Ματιάμπα ήταν καλεσμένος στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1 και έκανε μία απίστευτη αποκάλυψη για περιστατικό ρατσιστικής συμπεριφοράς που βίωσε μικρός με την οικογένειά...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ησαΐας Ματιάμπα: Η εξομολόγηση για την ρατσιστική συμπεριφορά που δέχθηκε σε αστυνομικό τμήμα
Διαβάστε το στο spoilersΜατιάμπα: Δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από υπάλληλο αστυνομικού τμήματος
Η εξομολόγηση του τραγουδιστή
Διαβάστε το στο ekriti.grΗσαΐας Ματιάμπα: Συγκλονίζει με τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε σε αστυνομικό τμήμα (video)
"Φώναζε ο υπάλληλος… τι κάνετε όλοι οι μαύροι εδώ μέσα, βγείτε έξω"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr