Xαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Γιώργος Χρανιώτης «εισβάλει» στη σειρά
19:24 - 12/05/2021
Ένα νέο πρόσωπο θα δούμε να εισβάλει στη συνέχεια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και θα φέρει τα πάνω – κάτω. Όλο το παρασκήνιο.
The post Xαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Γιώργος Χρανιώτης «εισβάλει» στη σειρά appeared first on Youfly.
Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ηθοποιός – έκπληξη “εισβάλλει” στη σειρά
Ο Γιώργος Χρανιώτης, που αυτή τη σεζόν συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά “Ήλιος”, ετοιμάζεται να εισβάλει στη
To άρθρο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ηθοποιός – έκπληξη “εισβάλλει” στη σειρά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΧαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο κρίσιμος ρόλος του Τζίμη
Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ο Μένιος, όπως και ο Θοδωρής, εκπλήσσεται με την απόφαση της Μάρμως, αλλά την καλοδέχεται. Ο Κανέλλος κάνει ακόμα μία προσπάθεια με τη Χρύσα, αλλά χτυπάει σε τοίχο και κάνει πίσω. Ο Χαραλάμπης, νομίζοντας ότι έχει χάσει την Καλλιόπη του, της λέει όλη την αλήθεια για την παρεξήγηση και πόσο την αγαπάει. Η Βαρβάρα, από την άλλη, ζει το όνειρο και προετοιμάζεται για τον γάμο των ονείρων της, ενώ το σχέδιο για να την αναγκάσουν να παρατήσει τον Χαραλάμπη μόνη της, παίρνει μπρος. Τι δουλειά έχει ο Τζίμης στον Πλάτανο; Θα καταφέρουν να μεταπείσουν τη Βαρβάρα; Τι θα γίνει πάλι, που θα φέρ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr