Ραφαέλα Πλαστήρα: Δέχτηκε επίθεση στον διαγωνισμό Miss World – «Για δύο μέρες ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι»

08:27 - 09/12/2019

Η Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλα Πλαστήρα δέχτηκε επίθεση στον διαγωνισμό Miss World. The post Ραφαέλα Πλαστήρα: Δέχτηκε επίθεση στον διαγωνισμό Miss World – «Για δύο μέρες ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραφαέλα Πλαστήρα: Δέχτηκε επίθεση στον διαγωνισμό Miss World - «Με έσπρωξε επίτηδες - Ήμουν σε καροτσάκι δύο μέρες»

Βγήκαν τα… μαχαίρια στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss World που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στις 14 Δεκεμβρίου. Όπως καταγγέλλει η Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλα Πλαστήρα, που μας εκπροσωπεί σ’ αυτόν, δέχτηκε επίθεση από τη Μις Αυστραλία Sarah Marschke με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να αναγκαστεί να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι στις δραστηριότητες της διοργάνωσης επί δύο ημέρες. «Γυρνούσαμε από μια εκδήλωση και όπως πάω να κατέβω από το λεωφορείο με σπρώχνει η Μις Αυστραλία και μου γυρίζει το πόδι. Έπαθαν διάστρεμμα. Για δύο μέρες ήμουν με καροτσάκι. Είμαι ακόμη με γάζα στο πόδι. Η κοπέλα που μου επιτέθηκε υποστήριξε ότι έγινε κατά λάθος και ήταν ατύχημα, αλλά με

Διαβάστε το στο pronews.gr

Η Σταρ Ελλάς δέχθηκε επίθεση στον διαγωνισμό Miss World- Για δύο μέρες ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι

Η Ραφαέλα Πλαστήρα, η Σταρ Ελλάς βρίσκεται στο Λονδίνο για τον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss World που θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου. Η Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα, καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από τη Μις Αυστραλία Sarah Marschke με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να αναγκαστεί να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι στις […] The post Η Σταρ Ελλάς δέχθηκε επίθεση στον διαγωνισμό Miss World- Για δύο μέρες ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της