Βελόπουλος: Δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο για τον κορωνοϊό (Videos)

10:08 - 13/05/2021

«Εγώ δε θα γίνω πειραματόζωο», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυριάκος Βελόπουλος: Δεν θα κάνω το εμβόλιο

Διαβάστε το στο

Κυριάκος Βελόπουλος: Εγώ πειραματόζωο δεν γίνομαι. Δεν θα κάνω το εμβόλιο για τον Kορoνοϊό-BINTEO

Ο Κυριάκος Βελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλά» και δήλωσε κατηγορηματικά αρνητικός στο ενδεχόμενο να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Κυριάκος Βελόπουλος – «Εγώ δε θα γίνω πειραματόζωο» Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έκανε μάλιστα λόγο για πειραματικά εμβόλια. Παράλληλα, με αφορμή και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τάχθηκε... The post Κυριάκος Βελόπουλος: Εγώ πειραματόζωο δεν γίνομαι. Δεν θα κάνω το εμβόλιο για τον Kορoνοϊό-BINTEO appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Νίκος Κοκλώνης: Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού

Δείτε τη φωτογραφία Ο παρουσιαστής Νικος Κοκλώνης έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και απαθανάτισε τη στιγμή αναρτώντας την στα social media.  Ο τηλεοπτικός παραγωγός,  επισκέφτηκε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νίκος Κοκλώνης: Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού

Διαβάστε το στο spoilers

Βελόπουλος: «Δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο για τον κορωνοϊό»

Βελόπουλος: «Δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο για τον κορωνοϊό» Αρνητικός στο ενδεχόμενο να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έκανε μάλιστα λόγο για πειραματικά εμβόλια. «Εγώ δε θα γίνω πειραματόζωο», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Βελόπουλος, […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)