Βελόπουλος: Δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο για τον κορωνοϊό (Videos)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κυριάκος Βελόπουλος: Εγώ πειραματόζωο δεν γίνομαι. Δεν θα κάνω το εμβόλιο για τον Kορoνοϊό-BINTEO
Ο Κυριάκος Βελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλά» και δήλωσε κατηγορηματικά αρνητικός στο ενδεχόμενο να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Κυριάκος Βελόπουλος – «Εγώ δε θα γίνω πειραματόζωο» Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έκανε μάλιστα λόγο για πειραματικά εμβόλια. Παράλληλα, με αφορμή και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τάχθηκε...
The post Κυριάκος Βελόπουλος: Εγώ πειραματόζωο δεν γίνομαι. Δεν θα κάνω το εμβόλιο για τον Kορoνοϊό-BINTEO appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΝίκος Κοκλώνης: Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού
Δείτε τη φωτογραφία Ο παρουσιαστής Νικος Κοκλώνης έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και απαθανάτισε τη στιγμή αναρτώντας την στα social media. Ο τηλεοπτικός παραγωγός, επισκέφτηκε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νίκος Κοκλώνης: Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού
Διαβάστε το στο spoilersΒελόπουλος: «Δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο για τον κορωνοϊό»
Βελόπουλος: «Δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο για τον κορωνοϊό» Αρνητικός στο ενδεχόμενο να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έκανε μάλιστα λόγο για πειραματικά εμβόλια. «Εγώ δε θα γίνω πειραματόζωο», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Βελόπουλος, […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr