Πηνελόπη Πιτσούλη για Πέτρο Φιλιππίδη: “Κεραυνός εν αιθρία, νομίζω εδώ τέλειωσε η καριέρα του”
10:46 - 13/05/2021
Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” και τον Τάσο Τεργιάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη,
To άρθρο Πηνελόπη Πιτσούλη για Πέτρο Φιλιππίδη: “Κεραυνός εν αιθρία, νομίζω εδώ τέλειωσε η καριέρα του” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πηνελόπη Πιτσούλη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης… χαιρέτησε τον πλάτανο»
«Ακούσαμε τέτοια τέρατα που λες είναι δυνατόν να ζούσε ανάμεσά μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και να μην έχουμε πάρει χαμπάρι κανείς τόσα χρόνια;» δήλωσε η Πηνελόπη Πιτσούλη για τις εξελίξεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη
Διαβάστε το στο Πηνελόπη Πιτσούλη για Πέτρο Φιλιππίδη: Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο
Για την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αλλά και τις εξελίξεις γύρω από το όνομα του ηθοποιού σχολίασε η Πηνελόπη Πιτσούλη σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό». Ο εισαγγελέας άσκησε, χθες, σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα, ένα βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού. […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠηνελόπη Πιτσούλη για Πέτρο Φιλιππίδη: Πού να ξέρω ότι είναι ο Dr Jekyll;
"Είναι δυνατόν να ζούσε ανάμεσά μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και να μην έχουμε πάρει χαμπάρι κανείς τόσα χρόνια;", λέει η Πηνελόπη Πιτσούλη.
Διαβάστε το στο thetoc.grΠηνελόπη Πιτσούλη για Πέτρο Φιλιππίδη: Πού να ξέρω ότι είναι ο Dr Jekyll; Νομίζω τελείωσε η καριέρα του
«Χαιρέτησε τον πλάτανο»
Διαβάστε το στο news.grΠηνελόπη Πιτσούλη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης… χαιρέτησε τον πλάτανο! Η καριέρα του τελείωσε εδώ» (vid)
Η Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη για πρώτη φορά στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μίλησε στο «Πρωινό».
Διαβάστε το στο to10.gr