Συγκλονίζει ο Γιώργος Χρυσοστόμου – «Τρεις φορές πήγα να πεθάνω στον ύπνο μου»

10:14 - 14/05/2021

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου φιλοξενείται στην εκπομπή “Οδηγός καλής ζωής” αυτό την Κυριακή και σήμερα προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα στο Happy […] The post Συγκλονίζει ο Γιώργος Χρυσοστόμου – «Τρεις φορές πήγα να πεθάνω στον ύπνο μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές στον ύπνο μου»

Ο ηθοποιός μίλησε για την κακή διατροφή, το αλκοόλ και την παλινδρόμηση που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή 

Διαβάστε το στο

Γιώργος Χρυσοστόμου: Τρεις φορές πήγα να πεθάνω στον ύπνο μου (Βίντεο)

«Θα ήταν αστείο να γράφουν ότι "έφυγα" από μια μακαρονάδα», υποστηρίζει με χιούμορ ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Διαβάστε το στο

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Πήγα να πεθάνω στον ύπνο μου τρεις φορές»

Στο επεισόδιο της εκπομπής «Οδηγός καλής ζωής», που θα προβληθεί το Σάββατο, φιλοξενείται ο Γιώργος Χρυσοστόμου και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις τρεις φορές που παραλίγο να πεθάνει στον ύπνο του, αλλά και στις συνήθειες που “έκοψε”. «Μέχρι τα 18 μου είχα μια πάρα πολύ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Χρυσοστόμου: Τρεις φορές πήγα να φύγω από τη ζωή στον ύπνο μου

Συγκλονίζουν τα λόγια του ηθοποιού Την ερχόμενη Κυριακή 16 Μαΐου ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου φιλοξενείται στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» και σήμερα προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα στο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Χρυσοστόμου: Τρεις φορές πήγα να φύγω από τη ζωή στον ύπνο μου

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Χρυσοστόμου: Παραλίγο να πεθάνω 3 φορές στον ύπνο μου

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου αποκάλυψε τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την διατροφή του και σημείωσε ότι παραλίγο να «φύγει» από την ζωή 3 φορές μέσα στον ύπνο του.Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ήταν καλεσμένος στο «Οδηγός καλής ζωής» και η εκπομπή Happy Day αποκάλυψε αποσπάσματα της συνέντευξης του ηθοποιού, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με την διατροφή του, ενώ κόντεψε να πεθάνει 3 φορές στον ύπνο του. «Μέχρι τα 18 μου είχα μια πάρα πολύ ισορροπημένη διατροφή. Ζούσα σε μια οικογένεια πολύ χριστιανική και τρεις φορές το χρόνο γινόταν η νηστεία, αυτό αμέσως έκανε αποτοξίνωση. Από τα 18 και μετά που μπήκα στη σχολή, στη Θεσσαλονίκη, και λόγω οικονομικών

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Συγκλονίζει ο Γιώργος Χρυσοστόμου: «Πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του και το αλκοόλ.

Διαβάστε το στο to10.gr

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές στον ύπνο μου»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Οδηγός καλής ζωής” που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε... The post Γιώργος Χρυσοστόμου: «Πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές στον ύπνο μου» appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο