Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η πρώτη ανάρτηση του 32χρονου μετά τη δολοφονία της Καρολάιν -«Καλό ταξίδι αγάπη μου» [εικόνα]

19:06 - 16/05/2021

Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά τη νύχτα τρόμου που έζησε στη μεζονέτα του στα Γλυκά Νερά έκανε ο 32χρονος πιλότος. Ο άνδρας που είδε τη γυναίκα του να δολοφονείται μέσα στο σπίτι του... Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η πρώτη ανάρτηση του 32χρονου μετά τη δολοφονία της Καρολάιν -«Καλό ταξίδι αγάπη μου» [εικόνα]

Διαβάστε Περισσότερα στο sinidisi.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκά Νερά: Συγκινεί η πρώτη ανάρτηση του συζύγου της Καρολάιν - «Καλό ταξίδι αγάπη μου»

Πέντε ημέρες μετά την τραγωδία στα Γλυκά Νερά, ο 32χρονος πιλότος αποχαιρέτησε και μέσω Instagram τη σύζυγο του Καρολάιν.         «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου». Με αυτές λέξεις είπε ακόμη ένα αντίο στην αγαπημένη του Κάρολαϊν, ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης συζύγου του που δολοφονήθηκε μπροστά σε εκείνον και στο 11 μηνών μωρό τους στη ληστεία στα Γλυκά Νερά.   Η φωτογραφία μάλιστα που συνοδεύει την ανάρτηση είναι από τον γάμο του 32χρονου με την Κάρολάιν με το ζευγάρι να ποζάρει χαμογελαστό και ευτυχισμένο σε παραλία του Λάγκος στην Πορτογαλία. Τα σχόλια στην ανάρτηση έπεσαν βροχή και άπαντες εξέφρασαν στον πιλότο τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό της συζύγου του. Το Τμήμα Ανθρωποκ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sinidisi.gr

Δήμος Ξηρομέρου: Θεατρική παράσταση ”A.I. Βασίλης – Mια παράξενη συμμαχία…”

Μητρόπολη Αιτωλοακαρνανίας: Η Κυριακή των Προπατόρων στον Άγιο Αθανάσιο Μεσολογγίου

Ο Γιώργος Καραμπελιάς ομιλητής την Παρασκευή στο “Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αγρινίου.”

Κώστας Τσιάρας: Με διάλογο και στοχευμένες παρεμβάσεις η επανεκκίνηση του πρωτογενούς τομέα

Αμφιλοχία «Στη Φάτνη της Βηθλεέμ» η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της Μητρόπολης

Ποταμούλα Αγρινίου: Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή Ι.Χ. – Κατέληξε σε χαντάκι