Ελευθερία αλλά το 300άρι παραμένει…

19:46 - 16/05/2021

Από την Παρασκευή (14/5) άρθηκαν οι περιορισμοί στις διαπεριφερειακές μετακινήσεις, και καταργούνται τα SMS μετακίνησης. Όμως το 300αρι παραμένει… Απελευθέρωση των μετακινήσεων από Παρασκευή 14/5, αλλά με τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας σε πλήρη εφαρμογή. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας το … ελεύθερο, πρώτο τριήμερο βεβαιώθηκαν αρκετές παραβάσεις για τη μη χρήση μάσκας. Και εξηγούμαστε: […] The post Ελευθερία αλλά το 300άρι παραμένει… appeared first on NewsAuto.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsauto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελευθερία στα χαρτιά, γιατι το 300άρι παραμένει! Δείτε τι να προσέχετε

Απελευθέρωση των μετακινήσεων από Παρασκευή 14/5, αλλά με τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας σε πλήρη εφαρμογή. Το άρθρο Ελευθερία στα χαρτιά, γιατι το 300άρι παραμένει! Δείτε τι να προσέχετε εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ελευθερία αλλά το 300άρι παραμένει…

Από την Παρασκευή (14/5) άρθηκαν οι περιορισμοί στις διαπεριφερειακές μετακινήσεις, και καταργούνται τα SMS μετακίνησης. Όμως το 300αρι παραμένει… Απελευθέρωση των μετακινήσεων από Παρασκευή 14/5, αλλά με τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας σε πλήρη εφαρμογή. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας το … ελεύθερο, πρώτο τριήμερο βεβαιώθηκαν αρκετές παραβάσεις για τη μη χρήση μάσκας. Ολοι να ταξιδέψουν ελεύθερα, από […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsauto.gr

Δοκιμή: VW Tiguan 1.5 TSI DSG 150 PS

Έρχονται πρόστιμα για 2,8 εκατομμύρια Έλληνες…

Εντυπωσιακή η παρουσία της Kosmocar – Skoda στο L’Etape Greece by Tour de France

Και drones στην υπηρεσία του ΟΣΕ!

Επιχείρηση «σκούπα» στην Αττική

Συγκριτική δοκιμή: Opel Corsa 1.2T 100 PS vs VW Polo 1.0 TSI 95 PS