Γάτα έπεσε από τον 5ο όροφο φλεγόμενου κτιρίου και συνέχισε να περπατάει ακάθεκτη

22:40 - 16/05/2021

Γάτα έπεσε από τον 5ο όροφο φλεγόμενου κτιρίου και συνέχισε να περπατάει ακάθεκτη Απίστευτο και όμως αληθινό. Γάτα έπεσε από τον πέμπτο όροφο ενός κτιρίου που είχε τυλιχτεί στις φλόγες και επέζησε. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο. Ένα περιστατικό που σημειώθηκε στο Σικάγο έρχεται να επιβεβαιώσει το ρητό περί εφτάψυχων γατών. Ο λόγος για μία γάτα που επιβίωσε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απίστευτο: Γάτα πηδά από τον 5ο όροφο ενός φλεγόμενου κτηρίου στο Σικάγο [βίντεο]

Το βίντεο με τη γάτα που θέλησε να διαφύγει από τον πέμπτο όροφο ενός φλεγόμενου κτηρίου, έκοψε την ανάσα των χιλιάδων θεατών που το έχουν δει ως τώρα. Στο κλιπάκι, που τραβήχτηκε και αναρτήθηκε στα social media από την Πυροσβεστική του Σικάγο, η γάτα εικονίζεται να πηδά από το παράθυρο... The post Απίστευτο: Γάτα πηδά από τον 5ο όροφο ενός φλεγόμενου κτηρίου στο Σικάγο [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή