Τι λέει ο 35χρονος που έπαθε δύο θρομβώσεις σε έξι μέρες μετά το Astrazeneca (βίντεο)
09:44 - 17/05/2021
Δύο θρομβώσεις έπαθε μέσα σε σχεδόν μία εβδομάδα ένας 35χρονος από την Κρήτη. Όπως εξήγησε ο ίδιος από το ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται νιώθει καλύτερα. «Πονάει λίγο ο λαιμός μου, έχω λίγο πρήξιμο αλλά σε γενικές γραμμές είμαι κάθε μέρα και καλύτερα. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα είμαι στο νοσοκομείο» είπε στο OPEN. Όταν ρωτήθηκε αν […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρήτη: Συγκλονίζει ο 35χρονος που έπαθε 2 θρομβώσεις μετά το εμβόλιο της AstraZeneca
Διαβάστε το στο AstraZeneca: Τι καταγγέλλει ο 35χρονος που έπαθε δύο θρομβώσεις από το εμβόλιο
«Δεν είχα υποκείμενα νοσήματα. Οταν έκανα το εμβόλιο είχα απλά πυρετό» είπε, μιλώντας στο ΜΕΓΑ ο Αλέξανδρος Μεταξάκης, ο ασθενής που εμβολιάστηκε με AstraZeneca και παρουσίασε διπλή θρόμβωση, «Μετά από 11 ημέρες ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι, μούδιασε και νέκρωσε μέσα σε λίγα λεπτά και ξεκίνησε αφόρητος πόνος. Πήγα στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι είχα θρόμβωση […]
Διαβάστε το στο AstraZeneca: Τι καταγγέλλει ο 35χρονος που έπαθε δύο θρομβώσεις από το εμβόλιο
«Δεν μετάνιωσα που έκανα το εμβόλιο» λέει ο 35χρονος.
Διαβάστε το στο tanea.grΚορονοϊός: Τι αναφέρει ο 35χρονος που έπαθε θρόμβωση μετά το εμβόλιο της AstraZeneca
«Το εμβόλιο το έκανα τη Μεγάλη Πέμπτη. Αντιμετωπίστηκε η πρώτη θρόμβωση, και το Σάββατο το βράδυ, ξημερώματα Κυριακής, είχα νέο…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombAstraZeneca: Τι καταγγέλλει ο 35χρονος που έπαθε δύο θρομβώσεις από το εμβόλιο
«Δεν είχα υποκείμενα νοσήματα. Οταν έκανα το εμβόλιο είχα απλά πυρετό» είπε, μιλώντας στο ΜΕΓΑ ο Αλέξανδρος Μεταξάκης, ο ασθενής που εμβολιάστηκε με AstraZeneca και παρουσίασε διπλή θρόμβωση, «Μετά από 11 ημέρες ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι, μούδιασε και νέκρωσε μέσα σε λίγα λεπτά και ξεκίνησε αφόρητος πόνος. Πήγα στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι είχα θρόμβωση […]
Διαβάστε το στο tovimaΤι λέει ο 35χρονος από την Κρήτη που έπαθε δυο φορές θρόμβωση, μετά τον εμβολιασμό με Astrazeneka
O 35χρονος έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού της AstraZeneca την Μεγάλη Πέμπτη και αρχικά είχε τα συνηθισμένα συμπτώματα, τα οποία και πέρασαν.
Διαβάστε το στο thebest.grAstraZeneca: Τι λέει ο 35χρονος που έπαθε δύο θρομβώσεις και ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ
Δεύτερη θρόμβωση εντοπίστηκε στον 35χρονο από την Ιεράπετρα που είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca στις 29 Απριλίου. «Δεν φοβήθηκα το εμβόλιο. Ίσα, ίσα ήθελα να κάνω το εμβόλιο. ήθελα να πάρω τη ζωή μου πίσω» είπε στο OPEN TV ο κ. Μεταξάκης και προσθέτει: «Πονάει λίγο ο λαιμός μου, έχω...
The post AstraZeneca: Τι λέει ο 35χρονος που έπαθε δύο θρομβώσεις και ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣυγκλονίζει ο 35χρονος που έπαθε δυο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του
Δύο θρομβώσεις σε έξι ημέρες παρουσίασε ένας 35χρονος στην Κρήτη μετά τον εμβολιασμό του. Ο Αλέξανδρος Μεταξάκης ο οποίος εμφάνισε τις δύο θρομβώσεις μέσα σε έξι μέρες μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca μιλησε για την περιπέτεια της υγείας που έζησε. Ετυχως τώρα είναι καλύτερα αλλά όσα έζησε τον έχουν στιγματίσει καθώς ξαφνικά βρέθηκε να κινδυνεύει […]
Συγκλονίζει ο 35χρονος που έπαθε δυο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΤι λέει ο 35χρονος που έπαθε δύο θρομβώσεις μετά το εμβόλιο της Astrazeneca
«Όποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι»
Διαβάστε το στο news.grAstraZeneca: Τι λέει 35χρονος που έπαθε δύο θρομβώσεις
Δύο θρομβώσεις έπαθε μέσα σε σχεδόν μία εβδομάδα ένας 35χρονος από την Κρήτη. Όπως εξήγησε ο ίδιος από το ΠΑΓΝΗ...
The post AstraZeneca: Τι λέει 35χρονος που έπαθε δύο θρομβώσεις appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.grAstraZeneca: Τι λέει ο 35χρονος που έπαθε δύο θρομβώσεις και ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ
Δεύτερη θρόμβωση εντοπίστηκε στον 35χρονο από την Ιεράπετρα που είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca στις 29 Απριλίου. «Δεν φοβήθηκα το εμβόλιο. Ίσα, ίσα ήθελα να κάνω το εμβόλιο. ήθελα να πάρω τη ζωή μου πίσω» είπε στο OPEN TV ο κ. Μεταξάκης και προσθέτει: «Πονάει λίγο ο λαιμός μου, έχω λίγο πρήξιμο αλλά σε γενικές […]
The post AstraZeneca: Τι λέει ο 35χρονος που έπαθε δύο θρομβώσεις και ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr