Ληστεία σε επιχειρηματία στην Εκάλη: Σήκωσαν 120.000 ευρώ -«Αν δεν είχε κλείσει το κινητό μου θα έπεφτα πάνω στους ληστές

10:48 - 17/05/2021

Μέσα σε έξι λεπτά κατάφεραν ληστές να σηκώσουν 120.000 ευρώ και κοσμήματα από σπίτι επιχειρηματία στην Εκάλη τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η εταιρεία του ίδιου επιχειρηματία είχε γίνει στόχος ληστών και το 2017, όταν του είχαν σηκώσει ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο. «Το πιο ουσιώδες είναι ότι δεν ήμασταν εδώ. Χαίρομαι πάρα πολύ κι ένα πολύ μεγάλο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ληστεία σε επιχειρηματία στην Εκάλη: «Αν δεν είχε κλείσει το κινητό μου θα έπεφτα πάνω στους ληστές»

«Ήμασταν δίπλα, σε άλλο οίκημα την ώρα της διάρρηξης»

Διαβάστε το στο news.gr

Διάρρηξη-«μαμούθ»: «Αν δεν είχε κλείσει το κινητό μου θα έπεφτα πάνω στους ληστές», λέει ο επιχειρηματίας (βίντεο)

Με κινηματογραφική ταχύτητα κινήθηκαν οι ληστές που έβαλαν στο στόχαστρό τους το σπίτι επιχειρηματία στην Εκάλη, από όπου κατάφεραν μέσα σε έξι λεπτά να σηκώσουν 120.000 ευρώ και κοσμήματα. «Το πιο ουσιώδες είναι ότι δεν ήμασταν εδώ. Χαίρομαι πάρα πολύ κι ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην Άμεση Δράση, που σε λίγα λεπτά από τον συναγερμό», […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ληστεία στην Εκάλη: «Αν δεν είχε κλείσει το κινητό μου θα έπεφτα πάνω στους ληστές»

Οι δράστες μέσα σε έξι λεπτά κατάφεραν να πάρουν 120.000 ευρώ και κοσμήματα κινούμενοι με κινηματογραφική ταχύτητα, όπως είπε ο κ. Κομνηνός

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας