«Τι Σταυράκη, τι Πατούλη – Είμαι η Μαρίνα της καρδιάς των ανθρώπων που με αγαπούν» (Video)
11:54 - 17/05/2021
Για τον χωρισμό της από τον Περιφερειάρχη Αττικής μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, εξηγώντας ότι αυτό που τη σόκαρε ήταν το αιφνιαδιαστικό του θέματος, ενώ απαντά αν ενοχλήθηκε που σε ανακοίνωση αναφέρθηκε ως Μαρίνα Σταυράκη.
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρίνα Πατούλη: «Eίμαι η Μαρίνα της καρδιάς όσων με αγαπούν» – Τι είπε για τον Γιώργο Πατούλη
«Το να χωρίσεις είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου, το θέμα είναι ο τρόπος», αναφέρει η Μαρίνα Πατούλη. Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, αλλά και τη σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη. Για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό αλλά και την ανακοίνωση της Περιφέρειας που την αναφέρει ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρίνα Πατούλη: «Eίμαι η Μαρίνα της καρδιάς όσων με αγαπούν» – Τι είπε για τον Γιώργο Πατούλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαρίνα Πατούλη: Είμαι η Μαρίνα της καρδιάς όσων με αγαπούν
Η Μαρίνα Πατούλη σε συνέντευξη της στο «Πρωινό» μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, τη σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη, αλλά και...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρίνα Πατούλη: Είμαι η Μαρίνα της καρδιάς όσων με αγαπούν
Διαβάστε το στο spoilersΜαρίνα Πατούλη: Είμαι η Μαρίνα της καρδιάς όσων με αγαπούν
Μαρίνα Πατούλη: Τι είπε για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό και τη σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη, με τον οποίο βρίσκονται σε διάσταση.
Διαβάστε το στο pagenews.gr