«Με στενοχωρούσε που μου έλεγαν ότι είσαι ίδιος με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη»
20:24 - 17/05/2021
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος απάντησε σε κάποιες δύσκολες στην στήλη Σπάσ’ τα του Pop Up με την Φωτεινή Πετρογιάννη κι απάντησε […]
The post «Με στενοχωρούσε που μου έλεγαν ότι είσαι ίδιος με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Παπαδόπουλος: “Με κούρασε που μου έλεγαν ότι μοιάζεις με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη”
Στο Pop Up και στην στήλη της Φωτεινής Πετρογιάννη απάντησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος για την περίοδο που του έλεγαν ότι η φωνή του είναι ίδια με του Μιχάλη Χατζηγιάννη. «Ψέμα δεν έχει γραφτεί αλλά κάτι άσχημο. Όταν πρωτοξεκίνησα όλοι έλεγαν ότι εσύ είσαι ίδιος με τον Χατζηγιάννη. Με κούρασε πάρα πολύ. Με στενοχωρούσε, δεν με ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Παπαδόπουλος: “Με κούρασε που μου έλεγαν ότι μοιάζεις με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιώργος Παπαδόπουλος: «Με κούρασε που μου έλεγαν είσαι ίδιος με τον Χατζηγιάννη»
O γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του, όπου πολλοί ήταν εκείνοι που τον μπέρδευαν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Διαβάστε το στο Γιώργος Παπαδόπουλος: “Με κούρασε που μου έλεγαν ότι είμαι ίδιος με τον Χατζηγιάννη”
Ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής “ανακρίθηκε” στη στήλη Σπάσ’τα της εκπομπής του Alpha “Pop Up” και μεταξύ άλλων μίλησε και για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Τη συγκεκριμένη στήλη στην…
Διαβάστε το στο politik.grΓιώργος Παπαδόπουλος: "Με στενοχωρούσε που μου έλεγαν ότι είσαι ίδιος με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη"
"Έπρεπε να καταβάλω περισσότερη προσπάθεια για να αποδείξω τελικά ότι δεν είμαι ένας αλεξιπτωτιστής"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr