Σκληρές εκφράσεις στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης της Τάνιας Βεντούλη: «Εσωστρέφεια, παλινωδίες και συγκυριακές σκοπιμότητες…»

20:24 - 17/05/2021

Με σκληρές εκφράσεις και αναφορές σε συγκυριακές σκοπιμότητες και πολιτικά αδιέξοδα, ήταν τελικά το περιεχόμενο της επιστολής ανεξαρτητοποίησης της Τάνιας Βεντούλη, από την παράταξη «Ενότητα» του Λάζαρου Μαλούτα, η οποία αναγνώστηκε σήμερα στην έναρξη του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης. Η κα Βεντούλη, έθεσε ζήτημα προγραμματικών αρχών για κάποια συνεργασία «η οποία δεν υπήρξε» και παράλληλα υποστήριξε ... The post Σκληρές εκφράσεις στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης της Τάνιας Βεντούλη: «Εσωστρέφεια, παλινωδίες και συγκυριακές σκοπιμότητες…» appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)