Ασυνήθιστη κίνηση από τον δήμο Τρικκαίων: Προσφέρει τέσσερις μήνες δωρεάν νερό επειδή καθυστέρησε έργα ύδρευσης (φωτο)

09:34 - 15/10/2019

Σε μια ενέργεια έμπρακτης συγγνώμης προς τους δημότες του, για την καθυστέρηση έργων ύδρευσης προχώρησε ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο κ. Παπαστεργίου ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της οδού Απόλλωνος στα Τρίκαλα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο από τα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή. Ο δήμαρχος επίπληξε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου που δε συνεργάστηκαν μεταξύ τους όλο αυτό το διάστημα (ΔΕΥΑΤ και Τεχνικές Υπηρεσίες) και στη συνέχεια απευθύνθηκε στους επαγγελματίες και κατοίκους της οδού Απόλλωνος, τους οποίους και ενημέρωσε ότι για τους επόμενους τέσσερις μήνες, θα έχουν δωρεάν νερό.

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμος Τρικάλων: Συγγνώμη και τέσσερις μήνες δωρεάν νερό σε δημότες επειδή καθυστέρησε έργα ύδρευσης

Σε μια ενέργεια έμπρακτης συγγνώμης προς τους δημότες του, για την καθυστέρηση έργων ύδρευσης προχώρησε ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο κ. Παπαστεργίου ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της οδού Απόλλωνος στα Τρίκαλα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο από τα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή. Ο δήμαρχος […] The post Δήμος Τρικάλων: Συγγνώμη και τέσσερις μήνες δωρεάν νερό σε δημότες επειδή καθυστέρησε έργα ύδρευσης appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr

Υπάρχουν και αυτοί οι δήμαρχοι! Δημόσια συγγνώμη και τέσσερις μήνες δωρεάν νερό επειδή καθυστέρησε έργα!

Σε μια ενέργεια έμπρακτης συγγνώμης προς τους δημότες του, για την καθυστέρηση έργων ύδρευσης προχώρησε ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου. Έτσι ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της οδού Απόλλωνος στα Τρίκαλα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο από τα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή. Παράλληλα ο δήμαρχος επίπληξε […] The post Υπάρχουν και αυτοί οι δήμαρχοι! Δημόσια συγγνώμη και τέσσερις μήνες δωρεάν νερό επειδή καθυστέρησε έργα! appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ασυνήθιστη κίνηση από τον δήμο Τρικκαίων: Προσφέρει τέσσερις μήνες δωρεάν νερό επειδή καθυστέρησε έργα ύδρευσης (ΦΩΤΟ)

Σε μια ενέργεια έμπρακτης συγγνώμης προς τους δημότες του, για την καθυστέρηση έργων ύδρευσης προχώρησε ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο κ. Παπαστεργίου ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της οδού Απόλλωνος στα Τρίκαλα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο από τα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή. Ο δήμαρχος […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Υπάρχουν και αυτοί οι δήμαρχοι! Δημόσια συγγνώμη και τέσσερις μήνες δωρεάν νερό επειδή καθυστέρησε έργα ύδρευσης!

Σε μια ενέργεια έμπρακτης συγγνώμης προς τους δημότες του, για την καθυστέρηση έργων ύδρευσης προχώρησε ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου. Έτσι ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της οδού Απόλλωνος στα Τρίκαλα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο από τα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή. Παράλληλα ο δήμαρχος επίπληξε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δήμος Τρικάλων: Συγγνώμη και τέσσερις μήνες δωρεάν νερό σε δημότες επειδή καθυστέρησε έργα ύδρευσης

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση προχώρησε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου Σε μια ενέργεια έμπρακτης συγγνώμης προς τους δημότες του, για την καθυστέρηση έργων ύδρευσης προχώρησε ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο κ. Παπαστεργίου ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της οδού Απόλλωνος στα Τρίκαλα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο από τα έργα […] The post Δήμος Τρικάλων: Συγγνώμη και τέσσερις μήνες δωρεάν νερό σε δημότες επειδή καθυστέρησε έργα ύδρευσης appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις