Optimus Energy: Ξεπέρασε το 1 GW η συνολική ισχύς του χαρτοφυλακίου έργων που εκπροσωπεί η εταιρεία ως ΦΟΣΕ

11:14 - 18/05/2021

Σημαντική ενίσχυση του χαρτοφυλακίου έργων που εκπροσωπεί η Optimus Energy προκύπτει με βάση τα επίσημα στοιχεία του Δελτίου Χρηματιστηρίου Ενέργειας Απριλίου. Συγκεκριμένα, η Optimus Energy, εταιρεία του Ομίλου ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, αδειοδοτημένη από τη ΡΑΕ ως ο πρώτος Φορέας Σωρευτικής Εκπροσώπησης ΑΠΕ (ΦΟΣΕ ΑΠΕ), εκπροσωπεί σήμερα περισσότερους από 530 Σταθμούς ΑΠΕ συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 1,1 GW. […] The post Optimus Energy: Ξεπέρασε το 1 GW η συνολική ισχύς του χαρτοφυλακίου έργων που εκπροσωπεί η εταιρεία ως ΦΟΣΕ appeared first on Mikrometoxos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο mikrometoxos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Optimus Energy: Ξεπέρασε το 1 GW η συνολική ισχύς του χαρτοφυλακίου έργων που εκπροσωπεί η εταιρεία

Σημαντική είναι η ενίσχυση του χαρτοφυλακίου έργων που εκπροσωπεί η Optimus Energy, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Δελτίου Χρηματιστηρίου Ενέργειας Απριλίου. Συγκεκριμένα, η Optimus Energy, εταιρεία του Ομίλου Τέρνα Ενεργειακή, αδειοδοτημένη από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) ως ο πρώτος Φορέας Σωρευτικής Εκπροσώπησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΦΟΣΕ ΑΠΕ), εκπροσωπεί σήμερα περισσότερους από 530 Σταθμούς ... Περισσότερα To άρθρο Optimus Energy: Ξεπέρασε το 1 GW η συνολική ισχύς του χαρτοφυλακίου έργων που εκπροσωπεί η εταιρεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Optimus Energy: Ξεπέρασε το 1 GW η συνολική ισχύς του χαρτοφυλακίου έργων που εκπροσωπεί η εταιρεία ως ΦΟΣΕ

Στο 51,3% ανέρχεται το μερίδιο της εταιρείας στην αγορά εκπροσώπησης ΑΠΕ από ιδιώτες ΦΟΣΕ Σημαντική ενίσχυση του χαρτοφυλακίου έργων που εκπροσωπεί η Optimus Energy προκύπτει με βάση τα επίσημα στοιχεία του Δελτίου Χρηματιστηρίου Ενέργειας Απριλίου. Συγκεκριμένα, η Optimus Energy, εταιρεία του Ομίλου ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, αδειοδοτημένη από τη ΡΑΕ ως ο πρώτος Φορέας Σωρευτικής Εκπροσώπησης ΑΠΕ […] The post Optimus Energy: Ξεπέρασε το 1 GW η συνολική ισχύς του χαρτοφυλακίου έργων που εκπροσωπεί η εταιρεία ως ΦΟΣΕ first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Optimus Energy: Ξεπέρασε το 1 GW η συνολική ισχύς του χαρτοφυλακίου έργων που εκπροσωπεί η εταιρεία ως ΦΟΣΕ

Συγκεκριμένα, η Optimus Energy, εταιρεία του Ομίλου ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, αδειοδοτημένη από τη ΡΑΕ ως ο πρώτος Φορέας Σωρευτικής Εκπροσώπησης ΑΠΕ (ΦΟΣΕ ΑΠΕ), εκπροσωπεί σήμερα περισσότερους από 530 Σταθμούς ΑΠΕ συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 1,1 GW.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Optimus Energy> Ξεπέρασε το 1 GW η συνολική ισχύς του χαρτοφυλακίου έργων της ΦΟΣΕ

Εταιρεία του Ομίλου ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ The post Optimus Energy> Ξεπέρασε το 1 GW η συνολική ισχύς του χαρτοφυλακίου έργων της ΦΟΣΕ appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Διαβάστε το στο kourdistoportocali.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mikrometoxos.gr

Morgan Stanley για εξορυκτικούς κολοσσούς – Σταθερή άνοδος για την METLEN: Αναθεώρηση τιμής στόχου στα 47 Ευρώ

ΜΟΗ – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Νέα ενεργειακή μονάδα 877 MW στην Κομοτηνή

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ: Δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων των εμπλεκομένων

Συνελήφθη οδηγός ταξί με εικονικό ΑΦΜ – Αποκόμισε πάνω από 79.000 ευρώ

Τιμητική βράβευση του Γ. Χατζηθεοδοσίου από τα Who is Who International Awards

Άνοδος Bitcoin και Ethereum: Πάνω από $200 εκατ. εκκαθαρίσεις στην αγορά κρυπτονομισμάτων