Λευτέρης Λαζάρου: «Δεν γίνεται μετά από 57 χρόνια μαγειρικής να βλέπω MasterChef»
14:34 - 18/05/2021
Μιλώντας στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη, ο Λευτέρης Λαζάρου ξεκαθάρισε ότι δεν βλέπει μαγειρικές εκπομπές στην τηλεόραση, ούτε και […]
The post Λευτέρης Λαζάρου: «Δεν γίνεται μετά από 57 χρόνια μαγειρικής να βλέπω MasterChef» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λευτέρης Λαζάρου: Δεν γίνεται μετά από 57 χρόνια μαγειρικής να βλέπω MasterChef (Βίντεο)
Δεν έχω δει MasterChef. Δεν γίνεται μετά από 57 χρόνια μαγειρικής τέχνης να βλέπω κάτι που… Δεν ξέρω… Δεν έχω χρόνο να κάνω αυτά
Διαβάστε το στο Λαζάρου για MasterChef: Δεν γίνεται μετά από 57 χρόνια μαγειρικής τέχνης να τό βλέπω (vid)
Αρχικά, αποκάλυψε τον λόγο που δεν παρακολουθεί εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση: «Όχι, δεν θα μπω στη διαδικασία να δω στην τηλεόραση εκπομπές μαγειρικής. Μην τα αναφέρεις ένα ένα, δεν έχω χρόνο να κάνω τέτοια πράγματα. Αυτό είναι μεγάλη διαστροφή, να είσαι όλη μέρα στην κουζίνα και να ανοίγεις τηλεόραση για να δεις συνταγές». Όσο για […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛευτέρης Λαζάρου: "Δεν γίνεται μετά από 57 χρόνια μαγειρικής να βλέπω MasterChef"
"Τους γνωρίζω σαν συναδέλφους και κάποια στιγμή έχω φάει στα μαγαζιά τους"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr