Εμβόλιο Astrazeneca: Αποτελεσματικό κατά 97% στην ινδική μετάλλαξη

22:02 - 18/05/2021

Εμβόλιο Astrazeneca: Αποτελεσματικό κατά 97% στην ινδική μετάλλαξη Νέα έρευνα που έγινε σε νοσοκομείο της Ινδίας έδειξε οτι το εμβόλιο της Astrazeneca είναι αποτελεσματικό κατά 97% απέναντι στη ινδική μετάλλαξη. Το εμβόλιο της AstraZeneca μπορεί να αποδειχθεί μέχρι και 97% ασφαλές απέναντι στην ινδική μετάλλαξη, σύμφωνα με νέα μελέτη που έγινε σε νοσοκομείο της Ινδίας. Η μελέτη που […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εμβόλιο AstraZeneca: Αποτελεσματικό ως τρίτη, επαναληπτική δόση απέναντι σε οποιαδήποτε μετάλλαξη

Το εμβόλιο της AstraZeneca και του πανεπιστημίου της Οξφόρδης κατά της covid-19 λειτουργεί καλά ως επαναληπτικό, καθώς φάνηκε ότι αυξάνει τα αντισώματα απέναντι στην πρωτεΐνη- ακίδα του κορονοϊού. Αυτό προκύπτει από μια νέα έρευνα σύμφωνα με τους Financial Times. Η είδηση για το σκεύασμα της AstraZeneca έρχεται μια εποχή κατά την οποία οι παρασκευαστές των ... Περισσότερα To άρθρο Εμβόλιο AstraZeneca: Αποτελεσματικό ως τρίτη, επαναληπτική δόση απέναντι σε οποιαδήποτε μετάλλαξη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Εμβόλιο AstraZeneca: Αποτελεσματικό ως τρίτη και ενισχυτική δόση, δείχνει μελέτη

Το εμβόλιο της AstraZeneca και του πανεπιστημίου της Οξφόρδης κατά της covid-19 λειτουργεί καλά ως επαναληπτικό, καθώς φάνηκε ότι αυξάνει τα αντισώματα απέναντι στην πρωτεΐνη- ακίδα του κορονοϊού στους συμμετέχοντες σε έρευνα, ανέφερε η εφημερίδα Financial Times. Η είδηση αυτή έρχεται μια εποχή κατά την οποία οι παρασκευαστές των εμβολίων... The post Εμβόλιο AstraZeneca: Αποτελεσματικό ως τρίτη και ενισχυτική δόση, δείχνει μελέτη appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Φάουτσι: Τα εμβόλια των Moderna και Pfizer είναι αποτελεσματικά και κατά της ινδικής μετάλλαξης

Ο Άντονι Φάουτσι ανακοίνωσε ότι ότι τα εμβόλια της Moderna και της Pfizer για τον κορονοϊό είναι αποτελεσματικά κατά της ινδικής μετάλλαξης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

AstraZeneca: Αποτελεσματικό το εμβόλιο ως τρίτη ενισχυτική δόση

Φάνηκε ότι αυξάνει τα αντισώματα απέναντι στην πρωτεΐνη- ακίδα του κορονοϊού στους συμμετέχοντες σε έρευνα

Διαβάστε το στο mononews.gr

Εμβόλιο AstraZeneca: Αποτελεσματικό ως τρίτη και ενισχυτική δόση, δείχνει μελέτη

Το εμβόλιο της AstraZeneca και του πανεπιστημίου της Οξφόρδης κατά της covid-19 λειτουργεί καλά ως επαναληπτικό, καθώς φάνηκε ότι αυξάνει... The post Εμβόλιο AstraZeneca: Αποτελεσματικό ως τρίτη και ενισχυτική δόση, δείχνει μελέτη appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή