Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Θοδωρής στήνει παγίδα στη Μυρτώ

15:16 - 19/05/2021

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η Χρύσα δεν παίρνει με καλό μάτι τη σχέση της μητέρας της με τον παπά και ειδικά το ενδεχόμενο ότι θα πρέπει να φέρεται σαν παπαδοκόρη. Η Βαρβάρα συναντά τον αγαπημένο της ηθοποιό και μοιάζει να είναι ο έρωτας της ζωής της. Η Φιλιώ με την Κατερίνα προσπαθούν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους για χάρη του Παναγή, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Ο Κανέλλος, που δεν έχει σχέση, είναι ο πλέον αντικειμενικός να συμβουλεύσει τους φίλους του, που έχουν προβλήματα στις σχέσεις τους. Ο Θοδωρής με τη σειρά του στήνει μια παγίδα στη Μυρτώ, και μάλιστα με σχέδιο που έχει εμπνευστεί ο Τζώρτζης.ΧΑΙ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά