James Καφετζής: Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας του – “Όχι, παιδί μου σίγουρα δεν είσαι ήρωας”

11:22 - 20/05/2021

Ο James Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ρόδος τον υποδέχτηκε To άρθρο James Καφετζής: Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας του – “Όχι, παιδί μου σίγουρα δεν είσαι ήρωας” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

James Καφετζής - μητέρα: Όχι, παιδί μου σίγουρα δεν είσαι ήρωας (Βίντεο)

Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας του James Καφετζής.

Διαβάστε το στο

Survivor – James Καφετζής: Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας του – «Όχι, παιδί μου σίγουρα δεν είσαι ήρωας» [βίντεο]

Survivor: Ο James Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ρόδος τον υποδέχτηκε με… τιμές ήρωα! Με αφορμή την υποδοχή του γιου της στο νησί των Ιπποτών και την αρνητική κριτική που δέχτηκε, η μητέρα του James, Beverly έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, την... The post Survivor – James Καφετζής: Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας του – «Όχι, παιδί μου σίγουρα δεν είσαι ήρωας» [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Survivor: Συγκινεί η μάνα του James Καφετζή: «Όχι, παιδί μου σίγουρα δεν είσαι ήρωας»

Survivor: Ο James Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης και επέστρεψε στο νησί του, τη Ρόδο!

Διαβάστε το στο mothersblog.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της