James Καφετζής: Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας του – “Όχι, παιδί μου σίγουρα δεν είσαι ήρωας”
11:22 - 20/05/2021
Ο James Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ρόδος τον υποδέχτηκε
To άρθρο James Καφετζής: Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας του – “Όχι, παιδί μου σίγουρα δεν είσαι ήρωας” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
James Καφετζής - μητέρα: Όχι, παιδί μου σίγουρα δεν είσαι ήρωας (Βίντεο)
Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας του James Καφετζής.
Διαβάστε το στο Survivor – James Καφετζής: Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας του – «Όχι, παιδί μου σίγουρα δεν είσαι ήρωας» [βίντεο]
Survivor: Ο James Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ρόδος τον υποδέχτηκε με… τιμές ήρωα! Με αφορμή την υποδοχή του γιου της στο νησί των Ιπποτών και την αρνητική κριτική που δέχτηκε, η μητέρα του James, Beverly έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, την...
The post Survivor – James Καφετζής: Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας του – «Όχι, παιδί μου σίγουρα δεν είσαι ήρωας» [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grSurvivor: Συγκινεί η μάνα του James Καφετζή: «Όχι, παιδί μου σίγουρα δεν είσαι ήρωας»
Survivor: Ο James Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης και επέστρεψε στο νησί του, τη Ρόδο!
Διαβάστε το στο mothersblog.gr